Allt du behöver veta om IZAR@HOME

En ny video ger en inblick i IZAR@HOME, vår smartphone-app som gör det möjligt för kunderna att få tillgång till ett stort antal mätvärden i sin vatten- och energiförbrukning.

Allt du behöver veta om IZAR@HOME Allt du behöver veta om IZAR@HOME
Diehl Metering
Nyhetsmeddelande

En ny video ger en inblick i IZAR@HOME, vår smartphone-app som gör det möjligt för kunderna att få tillgång till ett stort antal mätvärden i sin vatten- och energiförbrukning. I videon presenterar Markus Drexler, chef för Corporate Portfolio Software & related Services, de viktigaste funktionerna, inklusive lättförståelig grafik, förbrukningsdata i realtid, faktureringsinformation samt riktmärken och mål för förbrukningen.

Han förklarar fördelarna med appen. IZAR@HOME ger kunderna en bättre förståelse av konsumtionsvanor och uppmuntrar dem att anta ett effektivare beteende. För försörjningsbolagen bidrar appen till att stärka kundrelationerna och förbättra kundkommunikationen, inklusive möjligheten att skicka ut varningar när ett läckage uppstår i ett hushåll.

Slutligen förklarar videon hur systemet fungerar och beskriver hur dess toppmoderna teknik gör det unikt på energi- och vattenmarknaden.

För en fullständig bild av IZAR@HOME, se videon nu.