Alt hvad du skal at vide om IZAR@HOME

En ny video giver et indblik i IZAR@HOME - vores smartphone-app, der giver forbrugerne mulighed for at se en bred vifte af målinger om deres vand- og energiforbrug.

Alt hvad du skal at vide om IZAR@HOME Alt hvad du skal at vide om IZAR@HOME
Diehl Metering
Nyheder

En ny video giver et indblik i IZAR@HOME - vores smartphone-app, der giver forbrugerne mulighed for at se en bred vifte af målinger om deres vand- og energiforbrug. I videoen præsenterer Markus Drexler, leder af Corporate Portfolio Software & Related Services, de vigtigste funktioner, herunder grafik, der er let at forstå, forbrugsdata i realtid, faktureringsoplysninger, forbrugsbenchmarks og -mål.

Han forklarer fordelene ved appen. For forbrugerne fremmer IZAR@HOME en bedre forståelse af forbrugsvaner og tilskynder dem til at vedtage mere effektiv adfærd. For Forsyningsselskaber hjælper appen med at styrke kundeforholdet og forbedre kundekommunikationen, herunder muligheden for at sende alarmer, når der forekommer lækage i en husstand.

Endelig forklarer videoen, hvordan systemet fungerer, og skitserer, hvordan dets avancerede teknologi gør det unikt på energi- og vandmarkedet.

For et komplet billede af IZAR@HOME, se videoen her