Nowa broszura „Inteligentne rozwiązania w zakresie wody”

Diehl Metering przygotował nową broszurę „Inteligentne rozwiązania w zakresie wody”, aby pomóc klientom w sprostaniu wyzwaniom i znalezieniu najlepiej dopasowanych rozwiązań. Przedstawiono w niej inteligentne rozwiązania dla przedsiębiorstw użyteczności publicznej, gmin i przedsiębiorstw przemysłowych.

Nowa broszura  „Inteligentne rozwiązania w zakresie wody” Nowa broszura  „Inteligentne rozwiązania w zakresie wody”

Sektor wodociągowy musi radzić sobie z coraz szerszym zakresem spraw. Obejmują one wodę nieprzynoszącą dochodów, zdalny odczyt liczników, wiarygodność danych i zarządzanie usterkami. Jednocześnie powinny być przestrzegane przepisy i regulacje prawne a wraz z nimi spełnione oczekiwania konsumentów w zakresie zrównoważonego rozwoju.

W Diehl Metering mamy duże doświadczenie w opracowywaniu i optymalizacji sieci wodociągowych dla szerokiego grona klientów. Byliśmy pierwszą firmą, która wprowadziła na rynek ultradźwiękowy wodomierz HYDRUS, a niedawno świętowaliśmy 30. rocznicę wprowadzenia pionierskiej technologii ultradźwiękowej.

W naszej nowej broszurze „Inteligentne rozwiązania w zakresie wody” oferujemy zorientowane na klienta podejście do głównych wyzwań wraz z zalecanymi, rozwiązaniami i korzyściami. Dowiedzą się Państwo w jaki sposób nasza najnowocześniejsza technologia pomaga zwiększyć wydajność operacyjną i zoptymalizować oszczędności, jednocześnie umożliwiając wzrost zadowolenia klientów i przyczyniając się do zrównoważonego rozwoju.

W naszym portfolio produktów znajdą Państwo inteligentne rozwiązania pomiarowe dostosowane do przedsiębiorstw użyteczności publicznej, firm zajmujących się podlicznikami oraz handlu i przemysłu. Nasze rozwiązania zabezpieczają sieci na przyszłość, niezależnie od tego, czy będą Państwo chcieli zautomatyzować odczyty liczników, czy wdrożyć inteligentną analizę, aby poradzić sobie z wodą nieprzynoszącą dochodu.

Dowiedz się, jak możesz skorzystać z naszych inteligentnych rozwiązań wodnych, pobierając

Obejrzyj nasz film na temat Inteligentne rozwiązania w zakresie wody