Submetering: Nieuwe bedrijfsgebieden creëren met Diehl Metering

De toegenomen belangstelling voor nieuwe bedrijfsmodellen betekent dat water- en energienutsbedrijven zich meer richten op het onderwerp submetering. Een eerlijke en betrouwbare meting van water- en energieverbruik vereist ook op maat gemaakte oplossingen voor meerpartijenhuishoudens.

Diehl Metering
Submetering: Nieuwe bedrijfsgebieden creëren met Diehl Metering Submetering: Nieuwe bedrijfsgebieden creëren met Diehl Metering

De toegenomen belangstelling voor nieuwe bedrijfsmodellen betekent dat water- en energienutsbedrijven zich meer richten op het onderwerp submetering. Een eerlijke en betrouwbare meting van water- en energieverbruik vereist ook op maat gemaakte oplossingen voor meerpartijenhuishoudens. Naast stijgende energieprijzen en een groter besef van kosten en het milieu van huurders, vraagt het veranderende wettelijke kader ook om meer transparantie op het gebied van submetering.

De Diehl Metering-submeteringportfolio biedt u alles uit één hand: van nauwkeurige meetinstrumenten voor op verbruik gebaseerde facturering tot systemen en software voor het automatisch uitlezen en evalueren van de verzamelde meetgegevens.

Onze unieke, hoogwaardige meetapparatuur zorgen door de uitstekende precisie voor een eerlijke en correcte facturering; schattingen van het verbruik behoren tot het verleden.

Onze oplossing voor het mobiel uitlezen van submeters geeft huurders meer privacy en betekent minder werk voor u. Dankzij de walk-by metergegevensverzameling hoeft u zich geen zorgen meer te maken over foutieve uitezingen.

Onze vaste netwerksysteemoplossing voor volledig automatisch uitlezen op afstand biedt u waardevolle aanvullende informatie aan de hand van regelmatig beschikbare gegevens. Zo detecteert u snel lekken en voorkomt u effectief schade in en buiten gebouwen.

De IZAR-software geeft de verzamelde gegevens duidelijk weer en is via een interface compatibel met uw factureringssoftware, voor een ongecompliceerde facturering.

De IZAR@HOME app is een innovatieve consumentenapp die door middel van transparantie, visualisatie en vergelijking zorgt voor bewust consumptiegedrag.

Diehl Metering opent de deur naar sub-metering. Lees hier meer over in onze brochure.