HYDRUS 2.0 BULK: onze eerste ultrasone bulkmeter

In 2008 liep de HYDRUS van Diehl Metering voorop als de eerste ultrasone watermeter op de markt. Tegenwoordig is de HYDRUS 2.0 BULK onze eerste bulkmeter waarin ultrasone meettechnologie is geïntegreerd, en die levenslange precisie combineert met geavanceerde connectiviteit.

HYDRUS 2.0 BULK: onze eerste ultrasone bulkmeter HYDRUS 2.0 BULK: onze eerste ultrasone bulkmeter
Diehl Metering
News

In 2008 liep de HYDRUS van Diehl Metering voorop als de eerste ultrasone watermeter op de markt. Tegenwoordig is de HYDRUS 2.0 BULK onze eerste bulkmeter waarin ultrasone meettechnologie is geïntegreerd, en die levenslange precisie combineert met geavanceerde connectiviteit. Voor waterbedrijven zijn de voordelen een betrouwbare facturering, lagere kosten en gemoedsrust.

De HYDRUS 2.0 BULK is voorzien van vier transducers en twee meetpaden en voldoet aan de hoogste normen van metrologische precisie. Hij kan extreem lage en hoge debieten in waternetwerken meten en heeft een goedgekeurd dynamisch bereik tot R1000. Bovendien is de meter dankzij het statische free-flow-ontwerp en de IP68-classificatie bestand tegen zand, stof en overstromingen. In combinatie met een batterijlevensduur tot 16 jaar zorgt dit voor blijvende precisie en betrouwbaarheid.

Het andere belangrijke kenmerk van de HYDRUS 2.0 BULK is de geïntegreerde connectiviteit, die een breed scala aan technologieën ondersteunt (M-Bus, L-Bus, Pulse, enz.). Als onderdeel van een AMI-oplossing verzendt hij meerdere soorten gegevens in combinatie met slimme huishoudelijke meters om realtime informatie te bieden over debiet, apparaatstatus en waterverlies. Nutsbedrijven kunnen deze gegevens vervolgens gebruiken om een uitgebreid overzicht van hun distributienetwerk op te bouwen, waardoor ze de kosten kunnen optimaliseren, hulpbronnen kunnen besparen en Non-Revenue Water kunnen verminderen.

Lees het persbericht

Bekijk de video