Diehl Metering en Fraunhofer lanceren het MIOTY Joint Licensing Program

Diehl Metering is verheugd de lancering aan te kondigen van het MIOTY Joint Licensing Program, een nieuwe gezamenlijke octrooilicentie-inspanning voor de MIOTY-technologie.

Diehl Metering
News
Diehl Metering en Fraunhofer lanceren het MIOTY Joint Licensing Program

Diehl Metering is verheugd de lancering aan te kondigen van het MIOTY Joint Licensing Program, een nieuwe gezamenlijke octrooilicentie-inspanning voor de MIOTY-technologie. De nieuwe draadloze MIOTY-technologie werd eerder dit jaar geïntroduceerd op de beurs "Embedded World" in Neurenberg op 25 februari 2020.

MIOTY stelt nieuwe normen op het gebied van low power wide area network (LPWAN) technologieën als het gaat om zendbereik, schaalbaarheid, veiligheid, kostenefficiëntie en levensduur van de batterij. Deze kenmerken maken de MIOTY-connectiviteitsoplossing tot een optimale keuze voor een breed scala aan Internet of Things (IoT)-toepassingen op het gebied van Industrie 4.0, Smart Cities, mobiliteit, logistiek, gezondheidszorg enz.

Diehl Metering en het Fraunhofer Institut für integrierte Schaltungen (IIS) hebben MIOTY gezamenlijk ontwikkeld en bezitten gezamenlijk de IP-rechten voor deze technologie. Het MIOTY Joint Licensing Program is namens hen opgezet en wordt beheerd door hun partner Sisvel International, een van 's werelds grootste bedrijven op het gebied van het beheer van intellectuele eigendom. Hierdoor hebben klanten één aanspreekpunt om technologielicenties te verkrijgen tegen FRAND-voorwaarden (fair, reasonable and non-discriminatory ofwel eerlijke, redelijke en niet-discriminerende voorwaarden).

De gezamenlijke licenties komen tegemoet aan de vraag van de markt naar efficiënte licenties, maken relevante patenten toegankelijker en zorgen ervoor dat alle gebruikers van de MIOTY-technologie kunnen profiteren van de transparantie en de voordelen die worden geboden door de licentievoorwaarden die in het kader van dit nieuwe programma beschikbaar zijn.

Meer informatie:

Licentievoorwaarden

Mioty Alliance