Diehl Metering og Fraunhofer lancerede det fælles licensprogram MIOTY

Diehl Metering er glad for at kunne annoncere lanceringen af MIOTY FÆLLES Licensprogram, en ny fælles patentlicensindsats for MIOTY-teknologien.

Diehl Metering
Nyheder
Diehl Metering og Fraunhofer lancerede det fælles licensprogram MIOTY

Diehl Metering er glad for at kunne annoncere lanceringen af MIOTY FÆLLES Licensprogram, en ny fælles patentlicensindsats for MIOTY-teknologien. Den nye trådløse MIOTY-teknologi blev introduceret tidligere i år på Nuremberg-udstillingen ”Embedded World” den 25. februar 2020.

MIOTY sætter nye standarder inden for LPWAN-teknologier (low power wide area network), hvad angår transmissionsområdet, skalerbarhed, sikkerhed, omkostningseffektivitet og batterilevetid. Disse fordele gør MIOTY-forbindelsesløsningen til et optimalt valg til en bred vifte af Internet of Things-applikationer (IoT) inden for industri 4.0, Smart Cities, mobilitet, logistik, sundhedsvæsen osv.

Diehl Metering og Fraunhofer Institute for Integrated Circuits (IIS) har i fællesskab udviklet MIOTY og begge ejer IP-rettigheder til denne teknologi. På deres vegne er MIOTY fælles Licensprogrammet oprettet og drevet af deres partner Sisvel International, en af verdens førende virksomheder inden for intellektuel ejendom. Som et resultat har kunderne et enkelt kontaktpunkt for at erhverve teknologilicenser på FRAND (fair, reasonable and non-discriminatory) betingelser.

De fælles licenser imødekommer markedets behov for effektiv licensiering, gør relevante patenter lettere tilgængelige og sikrer, at alle brugere af MIOTY-teknologien vil drage fordel af gennemsigtigheden og bekvemmeligheden i de licensbetingelser, der er tilgængelige under dette nye program.

For mere information:

Licensvilkår og betingelser

Mioty Alliance