Behoud van uitzonderlijke kwaliteit door fabrieksacceptatietests op afstand

Wanneer apparatuur of systemen worden geproduceerd, is een fabrieksacceptatietest (FAT) een verplichte stap om de hoogste kwaliteits- en prestatienormen te garanderen. In het huidige klimaat is het uitvoeren van een FAT op onze productielocaties echter vaak een uitdaging.

Diehl Metering
News
Behoud van uitzonderlijke kwaliteit door fabrieksacceptatietests op afstand Behoud van uitzonderlijke kwaliteit door fabrieksacceptatietests op afstand

Wanneer apparatuur of systemen worden geproduceerd, is een fabrieksacceptatietest (FAT) een verplichte stap om de hoogste kwaliteits- en prestatienormen te garanderen. In het huidige klimaat is het uitvoeren van een FAT op onze productielocaties echter vaak een uitdaging. Door de reisbeperkingen, de overheidsvoorschriften en het bedrijfsbeleid kan het zelfs onmogelijk zijn.

Daarom heeft Diehl Metering in Bazanowice, Polen een nieuw instrument ontwikkeld om FAT's op afstand uit te voeren. Het team heeft een instructievideo samengesteld waarin elke stap van het productie- en kwaliteitsproces wordt beschreven, zodat virtuele FAT's voor klanten kunnen worden gerealiseerd. De video bevat nauwkeurige uitleg en beschrijvingen van het kwaliteitsteam, die het hele FAT-proces omvatten en ervoor zorgen dat de test correct wordt uitgevoerd.

Met dit nieuwe instrument kunnen wij de toewijding en hoge normen die onze klanten verwachten, leveren en tegelijkertijd de huidige beperkingen in acht nemen. Bovendien helpen wij onze medewerkers en klanten te beschermen tijdens de pandemie.