Bahrein: een oplossing op maat voor de overgang naar volledige automatisering van het netwerk

Diehl Metering
News
Bahrein: een oplossing op maat voor de overgang naar volledige automatisering van het netwerk Bahrein: een oplossing op maat voor de overgang naar volledige automatisering van het netwerk

Diehl Metering heeft een op maat gemaakte oplossing ontwikkeld om het waterleidingnet van Bahrein te moderniseren, de nauwkeurigheid van de facturering te verbeteren en de tevredenheid van de 1,5 miljoen consumenten van het eiland te vergroten.

Het netwerk dat door de nationale Elektriciteit en Water Autoriteit (EWA) wordt beheerd, vertrouwde tot 2015 uitsluitend op mechanische watermeters. Voor de overgang naar een Fixed Network, moest Diehl Metering een oplossing op maat ontwikkelen die rekening hield met bepaalde beperkingen in de bouwinfrastructuur van het land.

In samenwerking met lokale partner EMCO heeft ons team het hoofd geboden aan de uitdaging van een mix van oude en moderne gebouwen door een draadloos Fixed Network te creëren met behulp van speciaal ontworpen IZAR RDC-batterijeenheden om gegevens op vooraf ingestelde tijden te verzenden. Om de 3 uur worden er gegevens uitgelezen van ongeveer 75.000 HYDRUS ultrasone meters en van bestaande apparaten van derden. Momenteel worden nog eens 182.000 HYDRUS-meters in het netwerk geïntegreerd.

Met behulp van onze IZAR@NET gegevensbeheersoftware kan EWA nu continu metergegevens controleren en lekken onmiddellijk opsporen. Op die manier was het mogelijk om het waterverliezen te beperken, de facturering te automatiseren en het netwerk voor vele jaren toekomstbestendig te maken.

Lees het volledige verhaal

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.