Baanbrekende IoT-technologie gelanceerd met Diehl Metering als belangrijke partner en mede-oprichter

Diehl Metering
News
Baanbrekende IoT-technologie gelanceerd met Diehl Metering als belangrijke partner en mede-oprichter Baanbrekende IoT-technologie gelanceerd met Diehl Metering als belangrijke partner en mede-oprichter

Als een van de acht oprichters van de MIOTY Alliance was Diehl Metering er trots op betrokken te zijn geweest bij de lancering van de volgende generatie draadloze communicatietechnologie op de "embedded world” beurs in Neurenberg, Duitsland, 25-27 februari 2020.

De op software gebaseerde MIOTY-technologie zou een wereldwijde standaard voor het Internet of Things (IoT) kunnen worden en biedt een alternatief voor de beperkingen van standaard Low-Power Wide-Area Network (LPWAN)-oplossingen. Het is hardware-onafhankelijk, schaalbaar en veilig. Dat maakt het een aantrekkelijke en toekomstbestendige optie voor Smart Cities en Industrie 4.0, maar ook voor iedereen die betrokken is bij mobiliteit, beveiliging, beheer en gezondheid.

Dankzij MIOTY's gepatenteerde technologie voor het splitsen van telegrammen worden kleine gegevenspakketjes verzonden met een onovertroffen immuniteit tegen interferentie en een extreem laag stroomverbruik. Bovendien kunnen gegevens over een afstand van 15 kilometer worden overgedragen en worden verzameld door apparatuur die voortbeweegt met een snelheid tot 120 km/u worden verzameld. Dit maakt het een ideaal protocol voor Massive IoT.

De officiële lancering van MIOTY vond plaats op 25 februari 2020, op de stand van de oprichtende leden op "embedded world". De CEO van Diehl Metering, Dr. Christof Bosbach was aanwezig in zijn hoedanigheid van adviserend lid van de Adviesraad van de Alliantie.

Dankzij de betrouwbare gegevensoverdracht, het lage stroomverbruik en de mogelijkheid om langeafstandsnetwerken te ondersteunen, is MIOTY klaar voor een mooie toekomst. Het is ontworpen om een belangrijke standaard te worden voor de volgende generatie Massive IoT.

Meer informatie: https://mioty-alliance.com/

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.