All-inclusive service optimaliseert implementatie IoT-netwerk

Via de IoT Network Implementation Service biedt Diehl Metering nutsbedrijven en steden alles wat ze nodig hebben om hun IoT-project te realiseren.

All-inclusive service optimaliseert implementatie IoT-netwerk All-inclusive service optimaliseert implementatie IoT-netwerk
Diehl Metering

Via de IoT Network Implementation Service, biedt Diehl Metering nutsbedrijven en steden alles wat ze nodig hebben om hun IoT-project te realiseren. Deze all-inclusive service omvat het volledige implementatieproces, van het verkrijgen van de juiste overheidsvergunningen tot on-the-ground engineering en het integreren van use cases. In nauwe samenwerking met u zorgen onze experts voor alle details, waardoor het hele proces veel sneller verloopt en u met een gerust hart kunt profiteren van het enorme potentieel van IoT.

Vandaag de dag is digitalisering essentieel geworden in elke sector. Ongeveer 90% van de nutsbedrijven en steden is het erover eens dat ze geavanceerde netwerken nodig hebben voor IoT-toepassingen, maar slechts 28% gelooft dat ze momenteel klaar zijn. Met onze nieuwe service kunt u een schat aan IoT-mogelijkheden ontgrendelen, waaronder het aansluiten van nieuwe apparaten op uw netwerk, het verbeteren van uw responsiviteit en kwaliteit van de service, het optimaliseren van de continuïteit van de service, en het vereenvoudigen van uw dagelijkse werk.

Voordat u zich kunt aanmelden voor onze IoT Network Implementation Service, is het verplicht om onze IoT Network Planning Service, te voltooien, die u kennis laat maken met verschillende IoT-technologieën en u helpt de juiste technologie te kiezen om uw toekomstige ambities te realiseren. Wanneer u onze implementatiedienst kiest, helpen we u om uw plan in de praktijk om te zetten. De voordelen? U vermindert uw risico’s en maximaliseert de impact van uw IoT-netwerk.

Onze implementatiedienst bestaat uit twee fasen. Tijdens de planningsfase identificeren we bidirectionele en toekomstbestendige antenneplaatsen, berekenen we statica, verkrijgen we wettelijke goedkeuringen, zorgen we voor administratie en voeren we een bouwtechnische inspectie uit. Dan is het tijd voor de uitvoeringsfase. Dit is wanneer we de antennes installeren en hun positie optimaliseren afhankelijk van statica, windbelasting en potentiële bliksem. We beveiligen de antenne met geteste kabels en zorgen voor een duidelijke veiligheidsmarkering. Voor het bouwen van doorvoeringen bieden wij 10 jaar garantie op vocht- en schimmelschade.

De hele service is ontworpen om all-inclusive te zijn met volledige transparantie. We hebben de Duitse steden Pirna en Garbsen al geholpen om hun IoT-netwerken te implementeren en de vruchten ervan te plukken. In beide gevallen kozen de steden mioty® als hun connectiviteitsstandaard – een nieuw IoT-protocol dat betrouwbare gegevensoverdracht, ultralage kracht, grote actieradius en extreme robuustheid biedt.

Voor meer informatie over onze IoT Network Implementation Service kunt u terecht op onze webpagina over diensten of kunt u onze brochure downloaden

Iot Services

 • IOT-SERVICES

  IOT-SERVICES IOT-SERVICES

  Diehl Metering ondersteunt uw team bij de uitrol van uw IoT-netwerkontwikkelingsprojecten – bijvoorbeeld door de implementatie van antenneoplossingen ter plaatse – en zorgt ervoor dat ze correct werken.

  Iot Services
 • IoT Network Planning Service

  IoT Network Planning Service IoT Network Planning Service

  Uanset om du arbejder for en kommune, et forsyningsselskab eller en industriel virksomhed, har det aldrig været mere vigtigt at digitalisere din infrastruktur. Et veludført IoT-netværk giver flere enheder mulighed for at oprette forbindelse og udveksle data, hvilket fremmer gennemsigtighed i processen. 

  IoT Network Planning Service
 • IoT Network Implementation Service

  IoT Network Implementation Service IoT Network Implementation Service

  Diehl Metering will support your team individually during the rollout of your IoT network development projects – e.g. by implementing on-site antenna solutions – and will ensure their correct functionality. We take care to make sure that your planned network becomes reality and you can integrate your desired IoT services into it to derive the best possible benefit from them.

  IoT Network Implementation Service