IZAR@HOME: kundeaktivitet uden anstrengende kundeservice

I den digitale kommunikations æra forventer forbrugerne kundeservice 24/7. De forventer også, at du omgående griber ind, når der er et problem.

Diehl Metering
Nyheder
IZAR@HOME: kundeaktivitet uden anstrengende kundeservice IZAR@HOME: kundeaktivitet uden anstrengende kundeservice

I den digitale kommunikations æra forventer forbrugerne kundeservice 24/7. De forventer også, at du omgående griber ind, når der er et problem. Men nylige begivenheder har tvunget mange forsyningsselskaber til at omorganisere deres teams, med hjemmearbejde, der gør medarbejderne mindre tilgængelige til at besvare kundehenvendelser.

Kundetilfredsheden er på spil. Det du har brug for er en digital løsning, der ikke kun letter kommunikationen, men også giver svar på forbrugernes mest almindelige spørgsmål. Og det er præcist hvad Diehl Metering tilbyder med IZAR@HOME.

Del dine netværksdata

IZAR@HOME er en smartphone-app, der gør det muligt for forbrugere at konsultere en lang række målinger om deres vand- og energiforbrug, måler- og afregnings information, og finde svar på en lang række ofte stillede spørgsmål.

Løsningen er afhængig af IZAR radioteknologi og smarte målere til at indsamle data om dit netværk. Dette væld af data er det, der giver dig mulighed for at øge effektiviteten af dit netværk i kombination med IZAR data management software. Men hvad nu hvis du delte nogle af disse data med dine kunder? Du ville give dem kontrol over deres forbrugsvaner. Du ville give dem mulighed for at besvare mange af deres egne spørgsmål. Og du kunne hjælpe med at aflaste din kundeservice.

Styrke gennem information

IZAR@HOME leveres med en række funktioner, der hjælper med at styrke kundeforhold og forbedre kommunikationen med kunderne. Det giver dig mange fordele.

  • Færre opkald, færre klager: forbrugerne har et væld af data lige ved hånden, såsom husholdningsforbrug, forbrugsprognoser, varmeeffektivitet og deres faktureringshistorik - hvilket betyder, at de ikke behøver at kontakte dig så meget. Følgevirkningen for dig er mindre administration og mere tid til andre opgaver.
  • Selvstyrende assistance: IZAR@HOME har et Service Center, der giver svar på forbrugernes mest almindelige spørgsmål. Dette inkluderer forespørgsler om omkostninger og måleraflæsning samt tip til, hvordan man reducerer varmeomkostningerne. Hvilken bedre måde gør det muligt for kunder at få øjeblikkelige svar døgnet rundt?
  • Nem direkte kontakt: du kan bruge appen til at sende information til forbrugerne i nær realtid. Vigtige push-beskeder, såsom frostvarsler eller lækagealarmer, vil straks nå ud til forbrugerne, hvilket betyder, at de kan reagere hurtigt for at forhindre potentiel skade på deres hjem og dit netværk. Og du kan også kommunikere om kampagner, krisestyring og igangværende aktiviteter.

Digital nærhed

Med IZAR@HOME drager forbrugere fordel af en ny vifte af værditilvækst tjenester, og du fremmer kundernes nærhed. Ved at give dem et avanceret digitalt værktøj reducerer du ikke kun din arbejdsbyrde; vil du også få et ry som et banebrydende og proaktivt forsyningsselskab, der er interesseret i forbrugerne.

I disse tider, hvor kundekontakt er mere udfordrende end normalt, er IZAR@HOME en win-win løsning til at konsolidere kommunikation og styrke kunderelationerne.

For mere detaljeret information:

IZAR@HOME