IZAR: en løsning, der er 100% velegnet til social distancering

I disse tider er vi alle nødt til at overveje den måde, vi interagerer med kunderne på og de krav, vi stiller til medarbejderne. Er du en forsyning, afhænger din virksomhed af at indsamle måledata fra forbrugere.

Diehl Metering
Nyheder
IZAR: en løsning, der er 100% velegnet til social distancering IZAR: en løsning, der er 100% velegnet til social distancering

I disse tider er vi alle nødt til at overveje den måde, vi interagerer med kunderne på og de krav, vi stiller til medarbejderne. Er du en forsyning, afhænger din virksomhed af at indsamle måledata fra forbrugere. Traditionelt indebærer dette at komme ind i folks hjem og foretage manuel aflæsning. Men i dag kræver social afstand, at vi begrænser fysisk kontakt med kunderne. Desuden betyder overgangen til fjernarbejde, at medarbejderne er mindre tilgængelige til at foretage målinger på stedet.

Så hvordan kan du overvinde disse udfordringer? Hvordan kan du indsamle data uden kundekontakt? Og hvordan kan du bedre beskytte dine medarbejdere og kunder? Svaret er IZAR radioteknologi, en løsning, der muliggør Automatisk måleraflæsning (AMR) og Automatisk målingsinfrastruktur (AMI), så du kan aflæse data eksternt. Ved at digitalisere måleraflæsning giver IZAR din virksomhed mulighed for at tilpasse sig den aktuelle situation.

4 måder til at fjernaflæse målere på

Med IZAR er manuelle aflæsninger fortid.

  • Ingen grund til at lave aftaler, med risiko for, at aftaler udebliver eller der er behov for at genplanlægge flere gange
  • Ingen risiko for fejl, som følge af manuel aflæsning
  • Intet behov for fysisk interaktion
  • Ingen grund til at røre ved enheder, takket være en helt kontaktløs proces

Diehl Metering tilbyder dig 4 forskellige metoder til at indhente aflæsninger.

Med IZAR Walk-by-løsningen går en person, der er udstyret med en tablet, simpelthen forbi forbrugernes hjem for, at fange deres forbrugsdata automatisk og trådløst. På samme måde gør IZAR Drive-by-løsning det muligt at foretage aflæsninger fra køretøjer, der kører op til 50 km. /t.

Hvad mere er, gør IZAR det let, at skifte fra Drive-by til en Passive Drive-by-løsning, uden behov for en opgradering - så du kan spare tid og arbejdsomkostninger. Radio receivere kan let monteres på et køretøj, der regelmæssigt passerer forbi forbrugernes hjem, f.eks. en skraldebil eller en postbil. I modsætning til lignende systemer kræver IZAR ikke, at du programmerer en særlig rute for at indsamle dataene i en bestemt rækkefølge. Køretøjet kan simpelthen udføre sine sædvanlige runder og samle måleraflæsninger, når det kører fra kvarter til kvarter.

Endelig kan du nemt opgradere til et fast netværk med AMI ved at installere IZAR RDC-receivere. Udover at give dig mulighed for fjernlæsning af målere, giver IZAR AMI dig mulighed for at styre alle dine operationer på afstand. Det er den ultimative social distancerings løsning.

IZAR effektivitet

IZAR-teknologien er kernen i Diehl Meterings smarte måleløsninger. Denne veltestede radioteknologi leverer fleksibilitet og pålidelighed, så data kan overføres på afstand og med AMI, til enhver tid og så ofte du vil. Alle målere kan udstyres med IZAR-radiomoduler - eller de leveres med integreret radioteknologi i målere, som HYDRUS for vand eller SHARKY for varme, og aflæsninger fanges med en håndholdt enhed, såsom en IZAR@MOBILE 2 TABLET eller via fastnet, afhængigt af den valgte løsning.

Dataene synkroniseres derefter med Diehl Meterings smarte måleradministrations software IZAR@NET, som er installeret på din server og pc'er. Alternativt kan du vælge software som en service, med onlineplatformen IZAR PORTAL.

Hurtigere, mere pålidelige og mere sikre

Fordele? 100% af målerne kan aflæses nøjagtigt og på sikker afstand. Du afregner forbrugerne for deres faktiske forbrug og holder en høj tilfredshed. Du beskytter både dine medarbejdere og forbrugere ved at fjerne behovet for interaktion. Aflæsningerne er også hurtigere og mere pålidelige.

IZAR er meget fleksibel, så du kan kombinere Walk-by, Drive-by, Passiv Drive-by og AMI-løsninger. F.eks. kan et IZAR-fastnet bruges til automatisk at indsamle data i et tæt-beboet område, mens Drive-by bruges til at aflæse målere på mere fjerntliggende områder.

Med IZAR digitaliseres og automatiseres dine netværksprocesser. Det betyder, at du kan bruge dine ressourcer mere effektivt, du vil beskytte dine medarbejdere og du vil være i stand til at tilpasse din virksomhed til behovene i den aktuelle situation. Det er en løsning, der er perfekt tilpasset vores tid.