Fontos számomra, hogy az emberek mindenhol biztonságban élhessenek. Ezért vagyok a Diehlnél.

Mona Budnick FCAS projektvezető, Diehl Defence Überlingen

Ma jobban, mint valaha, mindannyian békében és szabadságban akarunk élni. Világszerte a katonák mindent megtesznek azért, hogy megvédjék az embereket és a létesítményeket, visszaverjék a támadásokat és humanitárius segítséget nyújtsanak. Mi a Diehl Defence-nél mindent megteszünk azért, hogy a fegyveres erők optimálisan felszereltek legyenek veszélyes küldetéseikhez. Mert ez elengedhetetlen a túléléshez és a sikerhez a bevetés során. Ennek érdekében a legmodernebb technológiára támaszkodunk, és gyakran a megvalósíthatóság határait feszegetjük. Annak érdekében, hogy az emberek a világon mindenhol, a jövőben is, biztonságban élhessenek.

Mona Budnick Mona Budnick
Mona Budnick Mona Budnick

Különösen napjainkban nyilvánvaló, hogy mennyire fontos a technológiai vezető pozíció megtartása, hogy a lehető legjobb felszereléseket tudjuk biztosítani a katonák számára, szerte a világon.

Mielőtt 2021 szeptemberében csatlakoztam a Diehl Defence-hez, 15 évig a Bundeswehrnél (Német Fegyveres Erők) szolgáltam. Fegyverrendszer-tisztként a Tornado vadászrepülőgépen, később pedig a C-160 Transall szállító repülőgépen is repültem. Ezzel párhuzamosan üzleti adminisztrációt tanultam, és ipari mérnöki diplomát szereztem. Ma az FCAS (Future Combat Air Systems) projektvezetője vagyok, amely jelenleg a legnagyobb európai védelmi projekt. A Diehl Defence álláshirdetése tökéletesen megfelelt az önéletrajzomnak.

Operatív hátteremnek, azaz a repülésnek köszönhetően sok személyes tapasztalattal tudok hozzájárulni. Beszélem a pilóták nyelvét, és szorosan együttműködöm a K+F részlegünkkel, így egyfajta összekötő vagyok a tisztán technikai és a katonai rész között. Az FCAS egyértelműen a jövő projektje, változatos és hihetetlenül izgalmas - de még sok más izgalmas projekt és munka is megtalálható nálunk.

Állásajánlatok megjelenítése

Amiben a csúcstechnológián kívül jók vagyunk: a meghallgatásban.

Nekünk a Diehl Defence-nél van egy küldetésünk: a szükséges felszerelést a megfelelő időben és a megbeszélt költségen biztosítani. Mind a mintegy 3000 alkalmazottunk számára napi kihívást jelent, hogy termékeinket következetesen összehangoljuk a modern fegyveres erők igényeivel. Ennek eléréséhez két dologra támaszkodunk. A legmodernebb technológiára, amely a műszakilag megvalósítható határán mozog. És a füleinkre. Mert ahhoz, hogy folyamatosan fejlődhessünk, nagyon figyelmesen hallgatjuk a csapatok élménybeszámolóit.

  • Standorte
    18 helyszín
  • Mitarbeitende
    2904 alkalmazott
  • Umsatz Diagramm
    660 millió eurós árbevétel 2021-ben

Diehl Defence: A legfontosabb vállalati kulcstények.

Partnereink: Német fegyveres erők és nemzetközi fegyveres erők.

A hadsereg, a légierő és a haditengerészet számára irányított rakéták és lőszerek fejlesztésével és gyártásával a világpiac technológiai vezetői közé tartozunk. Emellett olyan modern rendszermegoldásokat kínálunk a földi légvédelem számára, mint például az IRIS-T SLM, amely a világ egyik legmodernebb légvédelmi rendszere. A termékpalettát a felderítés, a megfigyelés, a kiképzés és a védelem területén alkalmazott innovatív megoldások teszik teljessé. A széleskörű csúcstechnológiai portfólió az, amely a Diehl Defence-t évtizedek óta a Német Fegyveres Erők és a nemzetközi fegyveres erők fontos partnerévé teszi.

Cégcsoport vagyunk. De még mindig családi vállalkozás.

Technológiai vezető szerepünk abból fakad, hogy folyamatosan nagymértékben beruházunk a kutatásba és fejlesztésbe. Ennek nagy részét azonban magasan képzett és motivált munkatársaink elkötelezettségének köszönhetjük. Technológiai csoportunkban, amely szintén családi vállalkozás, különösen jó munkakörülményeket találnak. Számunkra az egyén számít. Sokat követelünk, de ugyanakkor bátorítjuk és nagy szabadságot biztosítunk a személyes fejlődéshez és a hozzájáruláshoz. Megértettük például a rugalmasság fontosságát a munkakörülményekben, és kollégáinkat tökéletesen felkészítettük a mobil irodában való munkavégzésre. Mindez a Diehl Defence-t a legjobb választássá teszi mindazok számára, akik műszaki környezetben szeretnének változást elérni.

Nem volt tíz állásinterjúm - itt a Diehl Defence-nél kettő volt, és rögtön meggyőztek.

Csatlakozz most!

Ismerd meg a Diehl toborzó csapatának tagjait, és tudj meg mindent, amit a Diehlnél történőmunkavégzésről tudni szeretnél. Találd meg a helyed nálunk!

Diehl Recruiting Team Diehl Recruiting Team

Várjuk, hogy megismerjünk: Diehl Recruiting csapatunk.

Különösen a műszaki háttérrel rendelkező jelentkezők számára nagyszerű környezet a Diehl Defence.

Sarah Stengele Diehl Defence Überlingen emberi erőforrás képviselője