Fontos számomra, hogy egy olyan vállalatnál dolgozzak, ahol valóban változtathatok a dolgokon. Ezért vagyok a Diehlnél.

Jörn Tietjen Az általános beszerzés, termelés és létesítmények vezetője, Diehl-csoport, Nürnberg

A Diehl csoport egy technológiai csoport. Vállalatunk középpontjában a technológiák állnak, az innováció a hajtóerő. Annak érdekében, hogy új ötleteket találjunk és valósítsunk meg technológiáinkhoz, minden szaktudásunkat és erőnket felhasználjuk, és mind az öt vállalati részlegünkön keresztül kéz a kézben dolgozunk.

Ez izgalmas kihívásokat kínál azok számára , akik közösen akarnak változást elérni. Például az értékes erőforrások megőrzése, a világ biztonságosabbá tétele vagy felejthetetlen repülési élmények megteremtése az utasok számára.

Jörn Tietjen Jörn Tietjen
Jörn Tietjen Jörn Tietjen

Ha valaki akarja, gyorsan nagy felelősséget kap nálunk, és lehetőséget arra, hogy a jövő fontos kérdéseinek alakításában segédkezzen.

2007 óta dolgozom a Diehlnél - a legtöbb időt a Diehl Aviationnél töltöttem, ahol számos lehetőség nyílt meg előttem. A légiközlekedési ágazatban kezdetben nagyon közel dolgoztam a gyártáshoz, majd belenőttem a szolgáltatási ágazatba. Mindig is felelősséget akartam vállalni. Ez elég jól sikerült. Az évek során különböző vezetői pozíciókat töltöttem be, és végül a hamburgi telephelyen a teljes helyszíni támogatásért feleltem. Ehhez sokat kellett tennem, de emellett támogatást is kaptam, és részt vettem egy belső, középvezetők számára megszervezett Diehl Potential Program nevű képzésben. 2020-ban váltani akartam, és a Diehl csoporthoz csatlakoztam. A nürnbergi központban lehetőségem nyílt arra, hogy a kezdetektől fogva részt vegyek az új általános beszerzési osztály felállításában. Ma a nemzetközi csapattal együtt a beszerzési osztály egy részlegéért felelek, az egész csoport számára. A tartalmat tekintve teljesen új terület volt ez számomra, és nagyszerű kihívás - amiből még rengeteg van a vállalatunknál.

Állásajánlatok megjelenítése

High-tech családi kötődéssel.

A Diehl-csoport a hagyományok mellett a csúcstechnológiát is képviseli. És egy olyan kultúrát, amelyet a tisztelet és a bizalom jellemez, amelyben érezhető, hogy a Diehl egy családi vállalkozás. Globálisan, fenntarthatóan és lelkesen dolgozunk az erőforrások megőrzéséért, a béke biztosításáért és azért, hogy a repülés újra élmény legyen. Mindig egy céllal: hogy megoldásaink és technológiáink egy kicsit jobbá tegyék a világot.

  • Umsatz Diagramm
    3167 millió árbevétel 2021-ben
  • Mitarbeiter
    16133 Munkavállaló
  • Gründung
    1902 Alapítás éve
  • 88 telephely világszerte

Diehl-csoport: a legfontosabb vállalati kulcstények.

Együtt erősebbek vagyunk.

A Diehl csoport egy családi tulajdonban lévő vállalat, amely öt erős vállalati részleggel rendelkezik: Diehl Metall, Diehl Controls, Diehl Defence, Diehl Aviation és Diehl Metering. Mindegyikük bizonyított szakértő a maga területén, és gyakran technológiai vezető szerepet tölt be az adott iparágban. Annak érdekében, hogy hosszú távon biztosítsuk technológiai vezető pozíciónkat, egyre inkább összedolgozunk a különböző vállalati részlegekkel, hogy egyesítsük a know-how-t és még innovatívabbak legyünk.

Növekedés a változáson keresztül.

Olyan társadalmilag releváns témákkal foglalkozunk, mint a béke biztosítása, de olyan fenntarthatósági témákkal is, mint a mobilitás lehetővé tétele a jövőben - akár az úton, akár a levegőben. Ahhoz, hogy ilyen fontos kihívásokra megoldásokat és új technológiákat fejlesszünk ki, a lehető legnagyobb kreatív szabadságra és nagyfokú rugalmasságra támaszkodunk a mindennapi munkánk során. Azok a munkatársak, akik valóban változtatni akarnak, nálunk megtalálják a legjobb lehetőségeket a szakmai és személyes fejlődésre.

A vállalati részlegeinken belüli és a részlegeink közötti mozgást kifejezetten ösztönözzük és támogatjuk. Mert szilárdan hiszünk abban, hogy csak akkor lehet nagyszerű ötleteket kifejleszteni, ha lehetőséget kapunk arra, hogy a nagy egészet lássuk.

A Diehl-csoport annyira sokszínű, hogy még csak nem is kell munkáltatót váltania, ha munkahelyet szeretne váltani.