Hållbarhet

Hållbarhet är en del av Diehl Meterings DNA. Ända sedan vår början har vi tillhandahållit lösningar som hjälper människor att använda planetens naturresurser mer effektivt, vilket är en av grunderna för hållbarhet.

Hållbarhet Hållbarhet

Hållbarhet är en del av vårt DNA

Under de senaste åren har hållbarhet blivit ett måste för företag överallt - men på Diehl Metering har det varit vår prioritet under lång tid. Ända sedan vår början har vi tillhandahållit lösningar för att hjälpa människor att använda planetens naturresurser mer effektivt, vilket är en av grunderna för hållbarhet. Idag har vi utökat våra åtaganden till att omfatta alla aspekter av hållbarhet, inklusive ansvarsfullt företagande, ekonomisk tillväxt med respekt för miljön och socialt välbefinnande.

Framför allt anser vi att det är vår plikt att inte bara själva agera hållbart, utan också att uppmuntra andra människor till samma beteende, från våra anställda till våra kunder och de samhällen som de agerar i.

 • Hållbarhetsrapport

  Hållbarhetsrapport Hållbarhetsrapport

  Endast de som agerar kan göra skillnad.
  Det är därför Diehl Metering har ambitiösa hållbarhetsmål.

  Hållbarhetsrapporten 2021 lyfter fram viktiga ämnen och utmaningar för Diehl Metering i sin strävan efter hållbar utveckling. Läsarna får också veta mer om framgångarna och målen för företagets hållbarhetshantering samt om företagets verksamhet inom miljöskydd, anställda, säkerhet på arbetsplatsen och socialt ansvar.

  Läs mer i vår hållbarhetsrapport

 • SIGNERING AV THE UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT

  SIGNERING AV THE UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT SIGNERING AV THE UNITED NATIONS GLOBAL COMPACT

  År 2021 undertecknar vi FN:s Global Compact, ett frivilligt initiativ för företag att bidra till en hållbar värld. Denna FN-pakt fastställer 10 principer som omfattar mänskliga rättigheter, arbete, miljö och antikorruption, vilket ger oss en ram för att göra affärer på ett mer ansvarsfullt sätt. Som en del av vårt engagemang för Global Compact kommer vi att publicera den årliga rapporten "Communication on Progress" år 2022.

  Förutom att vara en möjlighet för oss att dela med oss av våra åtgärder för att bygga en mer hållbar framtid är rapporten ett viktigt verktyg för att bedöma våra framsteg och fortsätta att sätta upp nya mål inom hållbarhet.

 • Empower a sustainable future

  Empower a sustainable future Empower a sustainable future


  På Diehl Metering har hållbarhet alltid stått i centrum för det vi gör. Nu vill vi göra det till något som alla gör tillsammans. Vi vill vara en katalysator för förändring och göra det möjligt för alla överallt att bygga en mer hållbar framtid. Med vår vd Dr Christof Bosbach i fokus beskriver den här videon vår varumärkespositionering och tankarna bakom vårt nya påstående "Empower a sustainable future" (Ge oss en hållbar framtid).

   Titta på filmen