Wystawa oraz konferencja Embedded World w Norymberdze

Wystawa oraz konferencja Embedded World w Norymberdze Wystawa oraz konferencja Embedded World w Norymberdze

Na wystawie oraz konferencji Embedded World w Norymberdze zostaną zaprezentowane najnowsze systemy oraz najnowsze produkty i innowacje związane z IoT, sprzętem, oprogramowaniem, inżynierią systemów, bezpieczeństwem i ochroną, projektowaniem SOC (system-on-chip), wbudowaną wizją i wiele innych.
Jest to jedna z najważniejszych imprez targowych dla branży elektronicznej i ważna data w naszym kalendarzu.

W związku z sojuszem mioty®, jako jeden z jego członków założycieli, będziemy obecni, aby zaprezentować naszą technologię IoT i kompletne rozwiązania poprzez systemy operacyjne i oprogramowanie oraz sprzęt aż po usługi obejmujące wszystkie aspekty systemów.
Program obejmuje wywiady na żywo z członkami rady doradczej mioty i ekspertami Diehl Metering, rozmowy o przyszłości IoT, inteligentnych miastach, inteligentnym opomiarowaniu i korzyściach płynących z monitoringu dla przedsiębiorstw użyteczności publicznej!
Pełny program tutaj

Zapraszamy do dołączenia do nas w dniach 21-23 czerwca w Nuremberg Convention Center, hala 5, stoisko 5-265.
Nie czekaj odbierz swój darmowy bilet online z kodem ew22web.

Czekamy z niecierpliwością na spotkanie z Państwem, aby mieć szansę ma opowiedzenie o mioty® najbardziej dostępnym, solidnym i wydajnym rozwiązaniu łączności Massive IoT na rynku!