Mijlpaal voor Diehl Metering Zweden: Sinfra raamovereenkomst voor verwarming ondertekend

Diehl Metering Zweden nam voor het eerst deel aan de aanbesteding voor een Sinfra-raamovereenkomst voor verwarming en bracht deze tot een goed einde.

Diehl Metering

Diehl Metering Zweden nam voor het eerst deel aan de aanbesteding voor een Sinfra-raamovereenkomst voor verwarming en bracht deze tot een goed einde.

Sinfra is een gecentraliseerd inkoopbedrijf voor Zweedse nutsbedrijven nieuwe normen stelt met zijn hoge eisen aan leveranciers.

De leden (Zweedse nutsbedrijven) hebben de mogelijkheid om binnen een raamovereenkomst een keuze te maken uit verschillende innovatieve producten om een passende oplossing te vinden (bijvoorbeeld op het gebied van verwarming).

Bo Schiller (Hoofd verkoopteam, Zweden) en Christian Unterländer (Regiodirecteur, Scandinavië) ondertekenden het contract op 15 januari 2019. Doorslaggevend voor de succesvolle benoeming tot leverancier van Sinfra waren de hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en onze uitstekende ondersteuning en dienstverlening.

Ongeveer 80% van de Zweedse nutsbedrijven is nu blij dat zij onze oplossingen nu kunnen bestellen via de Sinfra-raamovereenkomst.

Samen met Sinfra en Zweedse klanten zullen we ons productportfolio blijven ontwikkelen en nieuwe oplossingen in de verwarmingssector blijven aanbieden.

Sinfra raamovereenkomst succesvol getekend

vier mensen in pak, glimlachend vier mensen in pak, glimlachend
Van links naar rechts: Lars-Erik Larsson (CEO Sinfra), Christian Unterländer (Regional Director Scandinavië), Sophia Rörström (Procurement Coordinator Sinfra), Bo Schiller (Head of Sales DMSE, DM).