Meer dan 1 miljoen HYDRUS ultrasone meters: de redenen achter een succesverhaal in de VAE

Diehl Metering
News
Meer dan 1 miljoen HYDRUS ultrasone meters: de redenen achter een succesverhaal in de VAE Meer dan 1 miljoen HYDRUS ultrasone meters: de redenen achter een succesverhaal in de VAE

Onlangs hebben we een mijlpaal gevierd in de VAE, met de levering van 1 miljoen ultrasone meters. In de VAE, die de 7 Emiraten bestrijkt, werkte Diehl Metering samen met hooggekwalificeerde distributeurs met meer dan 50 jaar ervaring. Deze succesvolle partnerschappen hebben ons tot de preferred Solution Provider in de VAE gemaakt, met meer dan 10 jaar van succesvolle samenwerkingen.

Onze meters zijn goedgekeurd door alle 5 overheidsnutsbedrijven die de volledige waterdistributienetwerken in de VAE dekken. De redenen achter deze unanieme tevredenheid liggen in de kwaliteit, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van onze producten en de uitstekende relaties die we onderhouden met de nutsbedrijven.

De door ons geïmplementeerde oplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de nutsbedrijven. Zo koos Dubai voor een Fixed Network-oplossing, een systeem dat geen uitlezing ter plaatse vereist, waardoor het een passende keuze is in een gebied waar de omgeving en de klimatologische omstandigheden uiterst moeilijk kunnen zijn. Dankzij de modulariteit van onze oplossingen kunnen deze volledig aan de eisen van de nutsbedrijven worden aangepast. Welke oplossing nutsbedrijven ook kiezen, onze netwerkoplossingen leveren krachtige analyses en inzichten die hen in staat stellen nieuwe netwerkefficiëntie te creëren.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze partners in ons stellen en waardoor we de mijlpaal van 1 miljoen Hydrus in de Emiraten hebben bereikt. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van de revolutionaire ontwikkeling in de VAE en kijken uit naar onze volgende samenwerking.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.