Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach treedt toe tot de Raad van Advies van Industry Day

Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach zal als lid van de Raad van Advies deelnemen aan het Microsoft Envision Forum: Manufacturing – Industriedag op 19 november 2019 in München.

Diehl Metering
Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach treedt toe tot de Raad van Advies van Industry Day Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach treedt toe tot de Raad van Advies van Industry Day

Innoveren. Transformeren. Concurreren. In samenwerking met Microsoft, zal Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach zijn expertise inbrengen als lid van een panel op de Industry Day op 19 november. Samen met andere belangrijke leiders uit de sector zal hij verantwoordelijk zijn voor het selecteren van de winnaars in vier categorieën: Innovate!, Scale!, Add Value! en Envision!

Welke trends kunnen de productie- en verwerkingsindustrie veranderen? Welke doelstellingen en visies drijven de leidende bedrijven en hoe geven ze deze vorm? Waar is uw standpunt hieromtrent? En hoe kunt u het momentum opbouwen om te slagen in dit concurrerende landschap? Dit zijn enkele van de vragen die tijdens de Industry Day aan de orde komen.

Schrijf u nu in voor het evenement: https://www.microsoft.com/de-de/aktionen/envision-forum-manufacturing