Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach tiltræder råd til Industry Day

Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach vil indtræde som medlem i rådgivende bestyrelse i Microsoft Envision Forum: Manufacturing – lndustry Day den 19. november 2019 i München.

Diehl Metering
Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach tiltræder råd til Industry Day Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach tiltræder råd til Industry Day

Nyskab. Omdan. Konkurrér. I samarbejde med Microsoft udlåner Diehl Metering CEO Dr. Christof Bosbach sin ekspertise til en rådgivende bestyrelse ved lndustry Day-arrangementet den 19. november. Sammen med andre centrale ledere i branchen vil han være ansvarlig for at vælge case-vinderne i fire kategorier: ”Innovate!”, ”Scale!”, ”Add Value!” og ”Envision!”

Hvilke tendenser vil sandsynligvis omforme fremstillings- og forarbejdningsindustrien? Hvilke mål og visioner driver de førende virksomheder, og hvordan realiserer de dem? Hvor står I til sammenligning? Og hvordan kan I opbygge momentum for at få succes i en konkurrencepræget branche? Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive undersøgt i løbet af Industry Day.

Tilmeld jer nu til begivenheden: https://www.microsoft.com/de-de/aktionen/envision-forum-manufacturing