• Smart Leak Detection Smart Leak Detection

  Smart Leak Detection

  Vidste du, at mellemstore forsyningsselskaber i Danmark mister et dagligt gennemsnit på 30 m³ på grund af lækager i deres varmenetværk? Og deres kolleger i Tyskland oplever daglige tab på 50 m³? Er du en varmeforsyning, er lækager et af de dyreste problemer, du står over for.

  Læs mere
 • Energy Network Analytics Energy Network Analytics

  Energy Network Analytics

  Hvordan vil du åbne op for ny værdi i dit varmenetværk, uden at skulle forpligte dig til en større investering?

  Læs mere
 • Energieffektivitetsdirektivet (EED) Energieffektivitetsdirektivet (EED)

  Energieffektivitetsdirektivet (EED)

  For at hjælpe med at forme en grønnere fremtid, pålægger EED en række forpligtelser for forsyningsselskaber og undermålervirksomheder, herunder at gøre måleapparater fjernlæselige. Sørg for, at dit netværk overholder EED både nu og i fremtiden.

  Læs mere
 • Automatisk måleraflæsning AMR/AMI Automatisk måleraflæsning AMR/AMI

  Automatisk måleraflæsning AMR/AMI

  Find løsninger, som kan udvides i takt med dit behov. Vi tilbyder løsninger med effektiv, modulbaseret radioteknologi, som leverer højfrekvent energidata og sikrer stabil transmission, lang rækkevidde og lav vedligeholdelse.

  Læs mere
 • Køleløsninger Køleløsninger

  Køleløsninger

  Gennemsnitstemperaturerne stiger overalt i verden. Faktisk rapporterer World Meteorological Organization, at de sidste syv år har været de syv varmeste nogensinde, og at den globale gennemsnitstemperatur er steget over det førindustrielle niveau hvert år siden 2015.

  Læs mere