Automatisk måleraflæsning AMR/AMI

Find løsninger, som kan udvides i takt med dit behov. Vi tilbyder løsninger med effektiv, modulbaseret radioteknologi, som leverer højfrekvent energidata og sikrer stabil transmission, lang rækkevidde og lav vedligeholdelse.

Automatisk måleraflæsning AMR/AMI Automatisk måleraflæsning AMR/AMI

Automatisk måleraflæsning (AMR/AMI)

Som vand- og energileverandør har du brug for en fleksibel løsning til fjernaflæsning af forbrugsdata, der passer til netop dine behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af kommunikationsløsninger, uanset om du ønsker en løsning til mobil måleraflæsning (AMR – Automatic Meter Reading), et højtydende kommunikationsnetværk (AMI – Advanced Metering Infrastructure) eller en kombination.

Diehl Metering har mere end 25 års erfaring som teknologileder inden for AMR/AMI og har anvendt sin egen IZAR RADIO-teknologi til pålidelig indsamling af data fra et stort udvalg af målere og overføre dem til Diehl Meterings IZAR-softwareplatform. Dermed skaber vores løsninger en kontinuerlig strøm af data fra målerenheden til overvågning, dataadministration og -analyse. Få nøjagtige aflæsningsværdier på bestemte datoer, f.eks. i forbindelse med indflytning og fraflytning af lejemål, enkelt og effektivt via mobile aflæsninger eller et fast netværk.

Diehl Metering tilbyder løsninger til aflæsning af vand-, energi-, gas- og elmålere via den samme infrastruktur på tværs af sektorer. Det reducerer dine omkostninger pr. målerpunkt og forbedrer den samlede effektivitet.

diagram over en by med nye teknologier diagram over en by med nye teknologier