Mobil Laesning Mobil Laesning

Walk-by- eller drive-by-aflæsninger kan foretages ved hastigheder på op til 50 km/t. Diehl Metering tilbyder også en passiv drive-by-løsning til eksempelvis renovationskøretøjer, som nemt kan udstyres med radiomodtagere til mobil aflæsning af målere med sendere. Få nem indsamling af forbrugsdata fra målere, fremsend korrekte fakturaer på den relevante dato, og gør kedelige rutiner automatiske. Dine kunder skal ikke længere aflæse deres egne målere eller være hjemme, når målerne skal aflæses. Det første skridt mod fuldautomatisk måleraflæsning: Diehl Meterings mobile løsninger giver dig en økonomisk overkommelig basisløsning til intelligente målere. Du kan altid gå et skridt videre og opgradere til et fuldautomatisk fast netværk uden behov for konfiguration af den eksisterende målerbase.

Med en walk-by-/drive-by-løsning fra Diehl Metering kan du aflæse vand-, energi-, gas- og elmålere, mens du kører (eller går) forbi. IZAR@MOBILE 2-software gør mobile aflæsninger enkle og intuitive. IZAR-tabletcomputeren (eller en hvilken som helst anden tabletcomputer) omdannes til en effektiv måleraflæser blot ved at oprette forbindelse til en radiomodtager.

Optimer dine processer

IZAR@MOBILE 2 kan bruges som en selvstændig prisøkonomisk basismodel. Du kan øge værdiskabelsen væsentligt ved at bruge den med IZAR PLUS Portal eller IZAR@NET 2-software fra Diehl Metering, så du også kan planlægge og administrere konfigurationsprofiler centralt og sende dem til forskellige mobile enheder. Alle data kan krypteres med softwaren til central dataadministration med blot et tryk på en knap og synkroniseres med mobile aflæsningsenheder.

 • Case Study

  Case Study Case Study

  Berlin - Drive-By

  Berliner Wasserbetriebe er Tysklands største kommunale vandforsynings- og spildevandsaffald. Diehl Metering blev bestilt af Berliner Wasserbetriebe til at gennemføre en omfattende drive-by-løsning, der gør det muligt at registrere nøjagtige indlæsningsdatabrugsværdier og gøre processen væsentligt mere effektiv.

  Læs historien
 • Case Study

  Case Study Case Study

  Belfort - Passive Drive-By

  The regional myndighed i Grand Belfort (Frankrig) har planer om at forbedre servicen for forbrugerne, ikke mindst ved at forenkle proceduren for læsning vandmålere. En innovativ drive-by løsning er blevet installeret i regionen til at gøre data management og fakturering processer mere effektive - ved hjælp af renovationsvogne til automatiske måleraflæsninger.

  Læs historien