Studerende tilbudt virtuel oplevelse på fulddigital ”Praxistage”

Studerende tilbudt virtuel oplevelse på fulddigital ”Praxistage” Studerende tilbudt virtuel oplevelse på fulddigital ”Praxistage”
Diehl Metering
Nyheder

Tidligere denne måned gav Diehl Metering tyske studerende et virtuelt glimt af arbejdslivet i virksomheden, som en del af "Praxistage", en årlig begivenhed designet til at tilbyde de studerende praktisk erfaring. For første gang i sin 10-årige historie blev begivenheden digital - men konceptet forblev det samme: formålet var at forene studerende fra 14 universiteter i Tysklands største region Bayern med virksomheder, der ønsker at rekruttere et ungt talent.

Praxistage er organiseret af Universitetet for anvendte videnskaber i Nürnberg (Technische Hochschule Nürnberg Georg Simon Ohm), og som regel Diehl Meterings HR-afdeling i Tyskland, byder de studerende på virksomheden velkommen til en dag med praktisk erfaring til studerende inden for teknik, datalogi, økonomi og samfundsvidenskab. I år blev omkring 23 studerende indbudt til en eksklusiv digital dag bag kulisserne på Diehl Metering.

Deltagerne lærte om de vigtigste udfordringer, der påvirker branchen, og hvordan Diehl Metering tackler dem, herunder en session om "Megatrends & Innovation Management @ Diehl Metering". De kom med på en digital produktionsturné og opfordret til at deltage i "aktive pausesessioner". Der var også en chance for at netværke med personale og andre studerende i en rundbordsdiskussion - og at høre insider-tips om, hvordan man starter og lykkes med en karriere hos Diehl Metering.

Gennem arrangementet var de studerende i stand til at få en god forståelse af, hvordan det er at arbejde hos Diehl Metering, samtidig med at de udvidede deres netværk og deres horisonter for fremtiden.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.