Diehl Metering forpligter sig til FN's Global Compact

On June 23, 2021, Diehl Metering officially committed to Global Compact, the United Nations’ voluntary initiative for companies to contribute to a sustainable world.

Diehl Metering forpligter sig til FN's Global Compact Diehl Metering forpligter sig til FN's Global Compact
Diehl Metering
Virksomhedskommunikation

Den 23. juni 2021 forpligtede Diehl Metering sig officielt til Global Compact, De Forenede Nationers frivillige initiativ for virksomheder til at bidrage til en bæredygtig verden.

Under vores årlige Management Conference, underskrev administrerende direktør Dr. Christof Bosbach et forpligtelsesbrev, om at overholde de 10 principper, der dækker menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption, og til at handle til støtte for målene for bæredygtig udvikling. Global Compact giver os rammerne til at drive en mere ansvarlig forretning, og vores mål er at bringe deres principper til live i vores strategi, vores kultur og vores daglige drift.

Som en del af vores forpligtelse til Global Compact vil vi offentliggøre en årlig rapport om meddelelse om fremskridt (COP), der beskriver vores handlinger på de fire nøgleområder (menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption) og i overensstemmelse med de 17 bæredygtige udviklingsmål, samt deling af præstationsindikatorer for at måle vores fremskridt.

Med underskrivelsen af vores forpligtelse til Global Compact har Diehl Metering til formål at tilbyde større gennemsigtighed for alle interessenter. Dette repræsenterer en ny milepæl i vores proaktive tilgang til bæredygtighed, som altid har været en del af vores DNA. Lige siden vores oprindelse har vi leveret løsninger, der hjælper folk med at udnytte planetens naturlige ressourcer mere effektivt. Vores udvidede vision om bæredygtighed omfatter I dag miljø, kunder, aktionærer, medarbejdere og samfund - hvilket gør Global Compact til en perfekt pasform.