Fontos számomra, hogy az emberek globálisan utazhassanak. Ezért vagyok a Diehlnél.

Ulrich Evers Kabinrendszerek vezetője, Diehl Aviation Laupheim

Amióta csak létezik, a légiközlekedési ipar olyan innovációt képvisel, mint senki más. Számunkra a Diehl Aviationnél az innováció még inkább: a DNS-ünk része. Ez biztosítja, hogy a digitalizáció és a fenntarthatóság korában is versenyképesek maradjunk. Mert ma a hozzánk hasonló légiközlekedési vállalatok mindenekelőtt az innovációs erejükből és dinamikájukból élnek, új termékeket és szolgáltatásokat fejlesztenek ki és vezetnek be sikeresen a piacra. Mindig egy célt tartva szem előtt: hogy a jövőben is mindenki kényelmesen és biztonságosan repülhessen.

Ulrich Evers Ulrich Evers
Ulrich Evers Ulrich Evers

Légiközlekedési társaságként hozzájárulunk a kultúrák összekapcsolásához, miközben a repülés ökológiai szempontjait is szem előtt tartjuk.

Sorozattervezési vezetőként a légelosztó rendszerek, a rendszerintegráció és a műszaki projektmenedzsment területeiért vagyok felelős. Az elmúlt években sok minden változott az iparágban. A "gyorsabb, magasabb, messzebb" után a jövőben más tényezők is számítanak. Természetesen a repülőgép-programoknak manapság magas ökológiai céloknak is meg kell felelniük. Csapataimmal együtt nagy változást érhetünk el azáltal, hogy a könnyűszerkezetes építés és az új, fenntarthatóbb anyagok révén javítjuk termékeinket. Például újszerű hőre lágyuló műanyag építési módszereket valósítottunk meg energiatakarékos gyártási technológiákkal. Ez a megoldás megfelel a termékeinkkel szemben támasztott magas követelményeknek, és lehetővé teszi, hogy a repülőgépek élettartamának végén újrahasznosítsuk az alkatrészeinket. Izgalmas feladat - de sok más érdekes terület és munka is van vállalatunknál.

Állásajánlatok megjelenítése

Ahol a szenvedély találkozik a tökéletességgel.

A Diehl Aviation minden munkavállalójában két dolog közös: a globális vállalatunknál dolgozó mind a 4500 alkalmazottunknak hatalmas szenvedélye a repülés. És amikor valamit csinálunk, azt nagyon jól csináljuk. Legyen szó repüléstechnikáról és kabinberendezésekről, beleértve a fedélzeti WC-ket, a repülőgépek szaniter megoldásait, tűzvédelmet, vízellátást és légkondicionálást, konyhákat vagy átfogó retrofit megoldásokat. Ez természetesen a világméretű ügyfélszolgálatunkra is vonatkozik.

 • locations
  18 helyszín
 • alkalmazott 2023-ban
  4500 alkalmazott 2023-ban
 • milliós forgalom 2021-ben
  756 milliós forgalom 2021-ben
 • alapítási év
  1957 alapítási év

Diehl Aviation: A legfontosabb vállalati kulcstények.

Kinek dolgozunk a Diehl Aviationnél? A világ szinte valamennyi neves repülőgépgyártójának.

A légiközlekedési ipar elismert partnerei vagyunk, és ügyféllistánkon szinte az összes neves gyártó szerepel az Airbustól, a Boeingtől, a Bombardiertől, az Embraertől a Gulfstreamig, és természetesen a városi légi mobilitást indító startupok, mint a Volocopter és a Lilium. Számos ügyfelünkkel évtizedek óta tartó partnerség köt össze minket. És nem véletlenül: mi vagyunk az egyik globális technológiai vezető vállalat a repülőgép-rendszerek és kabinmegoldások területén.

A silóból a rendszerszemléletű gondolkodásba.

Sokat teszünk azért, hogy biztosítsuk technológiai előnyünket. Például évtizedek óta intenzíven dolgozunk a kutatás-fejlesztés területén, aminek eredménye számos szabadalom. Ezen kívül az, hogy egy családi vállalkozás része vagyunk, gazdaságilag függetlenné és rugalmasabbá tesz bennünket. Jövőbeni sikerünket azonban mindenekelőtt az garantálja, ahogyan dolgozunk: kéz a kézben az összes telephelyen, hogy kihasználjuk az együttműködéseinket. Megteremtettük a megfelelő feltételeket ehhez a rendszerszemléletű gondolkodáshoz, búcsút mondtunk a silo-gondolkodásnak és lebontottuk a hierarchiákat. Kisebb, erőteljes és összekapcsolt egységekben dolgozunk. Olyan kultúrában, amely az együttműködésre épül, és a hibákat nem kudarcként, hanem lehetőségként kezeli.

A családomban szinte mindenki önálló vállalkozó. Jó érzéssel tölt el, hogy egy olyan családi vállalkozásnak dolgozhatok, mint a Diehl Aviation.

Csatlakozz most!

Get to know our colleagues from the Diehl Recruiting Team and learn everything you want to know about working at Diehl. Make it work!

Csoportkép toborzó Csoportkép toborzó

Várjuk, hogy megismerjünk: Diehl Recruiting csapatunk.

Annak ellenére, hogy egy csapat vagyunk, nagy hangsúlyt fektetünk a családi légkörre, és újonnan érkezettként tárt karokkal fogadunk.

Selina Eberle HR Business Partner, Diehl Aviation Überlingen