Fontos számomra, hogy fenntartható módon alakíthassuk a jövőnket. Ezért vagyok a Diehlnél.

Ranchany Sivagnanasundaram Global Product Manager Heat Meters, Diehl Metering Ansbach

Éghajlatváltozás, növekvő világnépesség, urbanizáció, egyre szűkösebb erőforrások - a világ komoly kihívásokkal néz szembe. Mindannyiunknak meg kell tanulnunk fenntarthatóan cselekedni. A Diehl Metering-nél például megoldásokat találunk a víz és a hőenergia intelligens felhasználására. Bolygónk értékes erőforrásainak felelős felhasználása az, ami hajt minket. Csakúgy, mint társadalmi kötelezettségünk, hogy a jövő generációi számára egy élhető jövőt biztosítsunk.

Ranchany Sivagnanasundaram Ranchany Sivagnanasundaram
Ranchany Sivagnanasundaram Ranchany Sivagnanasundaram

Az a célunk, hogy hatékonyabbá tegyük a fűtési hálózatokat. Ez nem csak egy munka, amit 9-től 5-ig végzek - ez egy nagyobb cél.

Ipari mérnöknek tanultam és már a tanulmányaim során elmélyedtem az energia- és folyamattechnikában. A diplomamunkám kifejezetten a fűtési hálózatok optimalizálásával foglalkozott. Ezért volt tökéletes számomra, hogy közvetlenül a tanulmányaim után a Diehl Metering-nél kezdhettem a fűtési hálózatok energia-optimalizálásának területén. Mérnökgyakornokként a termékmenedzsmentben éreztem magam a legjobban. A technológia és az üzleti gazdaságtan kombinációja egyszerűen illik hozzám. Ma a SHARKY hőmennyiségmérő Global Product Managere vagyok. Minden tudásommal hozzájárulhatok és dolgozhatok a termékeink folyamatos fejlesztésén. A nagy kérdés, amely mindannyiunkat hajt a Diehl Metering-nél, a következő: Hogyan tehetjük hatékonyabbá a fűtési hálózatokat? Hol tudunk energiát megtakarítani? És ehhez szeretnénk hozzájárulni a hőmennyiségmérőinkkel.

Ez egy olyan munka, ahol tényleg változtathatok a dolgokon - és a Diehl Metering-nél még rengeteg ilyen van.

Állásajánlatok megjelenítése

A Meteringért, a Diehlért.

A Diehl Metering az iparág egyik meghatározó szereplőjeként az innovatív technológiák és az intelligens mérés szinonimája. Világszerte vezető szerepet töltünk be az intelligens megoldások fejlesztése, gyártása és szállítása terén. És 1862 óta alakítjuk a méréstechnika történetét. A 15 telephelyen mintegy 1700 alkalmazottunkkal világszerte segítünk ügyfeleinknek a természeti erőforrások és az energia hatékony és ésszerű felhasználásában. A gazdasági sikerért. Az ökológiai fenntarthatóságért. Az emberiségért.

  • Standorte
    15 telephely
  • Mitarbeitende
    1695 alkalmazott
  • Umsatz Diagramm
    322 millió árbevétel 2021-ben
  • 1862 alapítási év

Diehl Metering:A legfontosabb vállalati kulcstények.

Portfóliónk a hagyományos vízmérőknél jóval többet tartalmaz.

Ügyfeleink közé tartoznak a közműszolgáltatók, önkormányzatok és az ipar. Nemcsak mérőműszereink magas méréstechnikai teljesítményéről, hanem az ultrahangos technológia úttörőjeként is ismertek vagyunk náluk és az egész piacon. Szolgáltatásaink és megoldásaink széleskörű választéka adatalapú betekintést, IoT-kapcsolatot, teljesen rugalmas szoftvereket és zökkenőmentes intelligens mérőrendszereket foglal magában. Számos új technológiát vezettünk be a mérési ágazatban és folyamatosan fejlesztjük az innovációkat a digitalizáció és a mesterséges intelligencia területén. Új megoldások jelentek meg a mérők, a szoftverek, a csatlakoztathatóság és a szolgáltatások kombinálásával, mint például az intelligens szivárgásérzékelés, amely segít felismerni a hőelosztó rendszerek szivárgásait, ezáltal értékes erőforrásokat és költségeket takarít meg.

Munkaköri leírás: Tegyél egy fenntarthatóbb jövőért.

Mi egy nagy technológiai csoport vagyunk, de a nálunk való munkavégzés nem tűnik annak. Az óriásvállalatoktól eltérően a munkatársaink többnek számítanak számunkra, mint egy törzsszám. Természetesen a munkánk rendkívül professzionális - de ugyanakkor családias is. A tapasztalt és az új kollégák tisztelik egymást és tanulnak egymástól. Hisszük, hogy a személyes légkör elősegíti az együttműködést és a jobb ötletek kialakulását. És ez az, amire szükségünk van ahhoz, hogy termékeinkkel, rendszereinkkel és szolgáltatásainkkal változást érjünk el és tegyünk egy fenntarthatóbb jövőért.

Mindannyiunknak van felelőssége. Mindannyian változtathatunk valamit.

Csatlakozz most!

Ismerd meg a Diehl toborzó csapatát és tudj meg mindent, amit a Diehlnél való munkáról tudni szeretnél. Legyen ez a te munkád!

Diehl Recruiting Team Diehl Recruiting Team

Várjuk, hogy megismerjünk: Diehl Recruiting csapatunk.

Aki elkötelezett és szenvedélyesen szeretne olyan technológiákon dolgozni, amelyek egy kicsit fenntarthatóbbá teszik a jövőt, annak a Diehl Meteringnél vannak a legjobb karrierlehetőségek.

Maria Zischler Business Partner People Management Diehl Metering Ansbach