Fontos számomra, hogy a jövőben is technológiai vezető szerepet töltsünk be. Ezért vagyok a Diehlnél.

Hannes Mauz Termelési vezető, Diehl Controls Wangen

A Diehl Controls olyan korszerű, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik az emberek életét, miközben segítenek energiát megtakarítani. Mindenféle elektronikát fejlesztünk és tervezünk. Fehérárukhoz, például mosógépekhez és más háztartási készülékekhez - és egyre inkább a hőszivattyúk területére is -, WLAN vagy IoT rádiós átjárókhoz az intelligens otthonok intelligens hálózatba kapcsolásához, valamint az e-mobilitáshoz használt akkumulátoros rendszerekhez. Mindezt a világ egyik vezető specialistájaként.

Hannes Mauz Hannes Mauz
Hannes Mauz Hannes Mauz

A Diehl Controls olyan csúcstechnológiai termékeket fejleszt és gyárt, amelyeknek nagy társadalmi jelentőségük van.

Wangeni termelési vezetőként két nagy feladatom van. A: Biztosítani, hogy a termelésünk napról napra biztonságos, magas színvonalú és hatékony legyen. És B: a gyárat a jövőbe vezetni. Erőteljesen belépünk a hőszivattyúágazatba, ami hatalmas változásokkal jár. Sokkal kisebb mennyiséget gyártunk, mint a nagy volumenű fehéráru ágazatban - viszont sokkal nagyobb, összetettebb termékeket. Nagyon proaktívak vagyunk a változások előmozdításában. Különösen az automatizálás, a digitalizáció és a termelés hatékonyságának növelése tekintetében. Nagyon örülök, hogy a hőszivattyú inverterek gyártásán keresztül aktív részese lehetek az energiafordulatnak. Ez egy igazi kihívás - és sok más érdekes terület és munka van a vállalatunknál.

Állásajánlatok megjelenítése

Világszínvonalú csapat, világszínvonalú gyártás.

A mi sikerünk az ügyfeleink sikere. Sikerünk szempontjából meghatározó a technológiai know-how, a maximális ügyfélközpontúság és a nagyfokú rugalmasság - a Diehl Controlsnál és mintegy 3700 munkatársunk számára ez természetes, akik nap mint nap alapelvünkmentén, amely a folyamatok folyamatos javítását jelenti, teszik a dolgukat. Természetes, hogy a gyártásunk is világszínvonalú. Teljesen automatizált, rendkívül hatékony és mégis rugalmas gyártósoraink a legmagasabb követelményeknek   és a technika legújabb állásának is megfelelnek.

 • Standorte
  3 kontinens (Európa, Amerika, Ázsia)
 • Mitarbeitende
  3687 alkalmazott
 • Elektroniken
  50 millió elektronikai termék/év
 • Umsatz Diagramm
  550 millió eurós árbevétel

Diehl Controls: A legfontosabb vállalati kulcstények áttekintése

Hannes Mauz Hannes Mauz

Ügyféllistánkon: a nemzetközi ipar Who is Who-ja.

Világcégeknek és középvállalatoknak, valamint start-up cégeknek dolgozunk. Mindig partnerségben és gyakran évtizedeken át - a legjobb alap az optimális teljesítményű elektronikai termékek folyamatos, mindennapos megvalósításához.

A nemzetközi háztartási készülékipar beszállítójaként húsz százalékos piaci részesedéssel rendelkezünk Európában. Ügyfeleink között megtalálható az iparág valamennyi ismert gyártója, mint például a Miele, a Panasonic, a Stihl, a Vaillant és a Whirlpool.

Megbecsüléssel vezetni.

A nálunk dolgozó emberek jelentik a legfontosabb erőforrásunkat. Mert az ő elkötelezettségük és kreativitásuk biztosítja technológiai vezető pozíciónkat. Ambíciózus cél. E cél elérése érdekében olyan környezetet teremtünk munkatársaink számára, amelyben a lehető legteljesebb mértékben fejlődhetnek. Ezt a bizalom, a tisztelet és a nyitottság jellemzi, amely szakmaisággal, egyenességgel és világos célorientáltsággal párosul. Röviden: nagy megbecsüléssel fordulunk munkatársaink felé. Egy olyan kultúra, amely megfelel a családi vállalkozás részeként szerzett múltunknak, és kifizetődő: alkalmazottaink annyira jól érzik magukat a Diehl Controlsnál, hogy az átlagosnál hosszabb ideig hűségesek maradnak hozzánk.

A Diehl Controlsnál való munkavégzést a kollegialitás és a professzionalizmus jó keveréke jellemzi.

Csatlakozz most!

Ismerd meg toborzóinkat a Diehl toborzó csapatából, és tudj meg mindent, amit a Diehlnél történő munkáról tudni szeretnél. Találd meg a helyed nálunk!

Diehl Recruiting Team Diehl Recruiting Team

Várjuk, hogy megismerjünk: Diehl Recruiting csapatunk.

Sok időt fordítunk munkatársaink fejlesztésére, mert célunk, hogy együtt növekedjünk.

Caroline Täger HR Officer Education Diehl Controls Wangen