Fontos számomra, hogy nagyszerű emberekkel tudok kreatívan együttműködni innovatív témákban. Ezért vagyok a Diehlnél.

Diana Holzner-Pistel Digitális média vezetője a Diehl nürnbergi központjának vállalati kommunikációs osztályán

A Diehl-csoport önálló és független családi vállalkozás, amely hosszú távon az is kíván maradni. A termékportfólió és a technológiák széleskörűek, és különböző ipari ágazatok különböző üzleti területeit fedik le. Erősségünk az egyedülálló munkamódszer. A Diehl rendkívül diverzifikált, ez a struktúra értékes stabilitást és erőt kölcsönöz.

Diana Holzner-Pistel Diana Holzner-Pistel
Diana Holzner-Pistel Diana Holzner-Pistel

A Diehlnél mindenki már a kezdetektől fogva felelősséget kap, és lehetőséget a fejlődésre.

A digitális média csapat vezetőjeként én felelek a Diehl-csoport összes weboldaláért - nevezhetnénk minket a vállalat digitális névjegykártyájának. 1994-ben csatlakoztam a Diehlhez, ahol ipari ügyintéző gyakornoki lehetőséget kaptam, majd egy évig egyfajta duális képzésben vettem részt. Kezdetben a pénzügyi osztályon dolgoztam. Puszta véletlen volt, hogy 2000-ben átkerültem a Public Communications területre, ahol kezdetben hat évig az asszisztencia és a rendezvényszervezés felelőse voltam. Hat hónap szülői szabadság után 2006-ban kezdtem el a digitális témákra összpontosítani - a rendezvényszektorral ellentétben ez jól integrálható otthoni munkavégzés esetén is. A Public Communications informatikai munkatársaként a teljes digitális szegmenst felépítettem, amelyet 2022 óta vezetek. A Diehlnél a munkavállalókban megbíznak. Ez számos lehetőséget ad arra, hogy részt vegyünk a vállalat fejlődésében. Különösen nagyra értékelem, hogy láthatom a személyes munkám eredményeit - és még sok olyan pozíció van, ahol ez szintén így van.

Állásajánlatok megjelenítése

A Diehl nagy bizalmat szavaz a munkavállalóknak, így itt tényleg hozzá tudsz járulni a változásokhoz.

Diana Holzner-Pistel Diana Holzner-Pistel

Csatlakozz most!

Ismerd meg kollégáinkat a Diehl toborzó csapatából, és tudj meg mindent, amit a Diehlnél történő munkavégzésről tudni szeretnél. Találd meg a helyed nálunk!

Csoportkép Toborzó Csoportkép Toborzó

Várjuk, hogy megismerjünk: Diehl Recruiting csapatunk.

A legjobb befektetést a saját munkavállalóid jelentik - ezért fontos számunkra, hogy jól érezzék magukat nálunk. Nagyszerű fejlődési és képzési lehetőségeket kínálunk Neked – csatlakozz és légy részese mindennek.

Corinna Fischer HR Referee, Diehl Informatik GmbH Nürnberg