Oszczędność do ostatniej kropli w Arabii Saudyjskiej

Oszczędność do ostatniej kropli w Arabii Saudyjskiej Oszczędność do ostatniej kropli w Arabii Saudyjskiej

Diehl Metering dostarczył jedną z największych infrastruktur inteligentnego pomiaru w Arabii Saudyjskiej. Stała sieć około 85 000 wodomierzy ultradźwiękowych HYDRUS pomaga lokalnemu dostawcy GDOW
w zminimalizowaniu strat wody oraz spełnieniu wysokich oczekiwań klientów
w regionie Al Qassim.

Woda jest cennym towarem na tym suchym obszarze - szczególnie dla rolnictwa. GDOW musiał sprostać licznym wyzwaniom związanym z dostawą do 1,4 miliona klientów, w tym niedokładnymi odczytami z powodu osadzania się piasku wewnątrz liczników.

Dowiedz się, jak Diehl Metering współpracował z lokalnym partnerem Abunayyan Trading, aby przekształcić sieć GDOW, zwiększyć satysfakcję klientów i tym samym zwiększyć przychody.

Już teraz przeczytaj o naszym studium przypadku Al Qassim