Diehl Metering otrzymało nagrodę „Trophée Alsace Export” za wzorową strategię eksportową w 2020 roku

Coroczna nagroda jest organizowana przez CCI Alsace, która reprezentuje około 60 000 firm we wschodniej Francji, wręczana jest firmom odnoszącym sukcesy, które pomagają promować region na arenie międzynarodowej.

Nasz zespół zdobył wyróżnienie w ramach kategorii firm średniej wielkości.

Jedną z mocnych stron Diehl Metering jest możliwość oferowania rozwiązań dostosowanych do indywidualnych, specyficznych potrzeb klientów na całym świecie. Te rozwiązania sprawiły, że Diehl Metering wygrał międzynarodowy przetarg ogłoszony dla drugiego co do wielkości przedsiębiorstwa wodociągowego w Wielkiej Brytanii.
Wniosek złożony przez Diehl Metering szczegółowo opisał ten projekt i umożliwił Diehl Metering zdobycie nagrody.

Obejrzyj wideo