WETEX 2019: Duurzaamheid & Hernieuwbare Technologie Tentoonstelling.

WETEX is de toonaangevende wereldwijde water-, energie-, technologie- en milieubeurs die sinds 1999 wordt georganiseerd door DEWA (Dubai Electricity and Water Authority). Het is het perfecte platform om alle kwesties met betrekking tot waterbehoud, het besparen van natuurlijke hulpbronnen en het bouwen van een duurzame omgeving te tonen en te bespreken.

Diehl Metering
WETEX 2019: Duurzaamheid & Hernieuwbare Technologie Tentoonstelling. WETEX 2019: Duurzaamheid & Hernieuwbare Technologie Tentoonstelling.

WETEX is de toonaangevende wereldwijde water-, energie-, technologie- en milieubeurs die sinds 1999 wordt georganiseerd door de Dubai Electricity and Water Authority (DEWA).

Het is het perfecte platform om alle kwesties met betrekking tot waterbehoud, het besparen van natuurlijke hulpbronnen en het bouwen van een duurzame omgeving te tonen en te bespreken. De WETEX trekt bedrijven aan die hun nieuwste technologieën en state-of-the-art oplossingen op het gebied van water- en elektriciteitsbesparing willen presenteren.

Onze presentatie op de WETEX richt zich op strategieën voor het optimaliseren van de procesefficiëntie van automatische meteruitlezing en energiegegevensbeheer voor nutsbedrijven. We laten u zien welke oplossingen Diehl Metering te bieden heeft voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen, en hoe we samen de voorsprong van uw bedrijf veilig kunnen stellen! Ons team verwelkomt u graag op onze stand.

WETEX 2019
21 oktober t/m 23 oktober
Za'abeel Hall
Stand GSP8.