Verbinding maken met de markt in het Midden-Oosten op WETEX

Diehl Metering
Verbinding maken met de markt in het Midden-Oosten op WETEX Verbinding maken met de markt in het Midden-Oosten op WETEX
Verbinding maken met de markt in het Midden-Oosten op WETEX Verbinding maken met de markt in het Midden-Oosten op WETEX

Diehl Metering presenteerde enkele van zijn belangrijkste strategische oplossingen op WETEX, 's werelds toonaangevende beurs over water, energie, technologie en milieu. Het driedaagse evenement, dat in Dubai werd gehouden, was een kans voor ons om grote spelers in Azië, Afrika en het Midden-Oosten te ontmoeten en om enkele van onze meest innovatieve oplossingen te demonstreren.

Hoe kunnen we de procesefficiëntie van AMR (Automatic Meter Reading) optimaliseren? Hoe kunnen we gegevens voor water- en energiebedrijven beter beheren? Dit waren enkele belangrijke vragen van het team, dat een aantal van onze oplossingen op het gebied van water, thermische energie en gas presenteerde.

Belangrijke leden van het managementteam waren aanwezig om huidige en potentiële partners en distributeurs in de regio te ontmoeten en te spreken. De stand werd bemand door een internationaal team, bestaande uit collega's van Diehl Metering Duitsland, Frankrijk en de VAE. Van de Diehl Metering Division Board waren aanwezig: Jean-Francois Marguet, CSO van Diehl Metering en Dr. Christof Bosbach, CEO van Diehl Metering.

Over WETEX

WETEX is de toonaangevende wereldwijde water-, energie-, technologie- en milieubeurs die sinds 1999 wordt georganiseerd door de Dubai Electricity and Water Authority (DEWA), onder leiding van Z.H. Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum (vice-president en premier van de Verenigde Arabische Emiraten en heerser van Dubai) en onder het beschermheerschap van Z.H. Sheikh Hamdan bin Rashid Al Maktoum (plaatsvervangend heerser van Dubai, minister van Financiën van de VAE en president van DEWA) in overeenstemming met de visie van Dubai om te bouwen aan een duurzame toekomst.

Wetex is het perfecte platform voor de presentatie en bespreking van kwesties rond waterbesparking, behoud van natuurlijke hulpbronnen en duurzaamheid. De WETEX trekt bedrijven aan die hun nieuwste technologieën en state-of-the-art oplossingen op het gebied van water- en elektriciteitsbesparing willen presenteren.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.