SHARKY 775 opnieuw bekroond met 5 sterren

Diehl Metering kondigt met trots aan dat de slimme ultrasone energiemeter SHARKY 775 opnieuw is bekroond door AGFW.

Diehl Metering
SHARKY 775 opnieuw bekroond met 5 sterren SHARKY 775 opnieuw bekroond met 5 sterren

Diehl Metering kondigt met trots aan dat de slimme ultrasone energiemeter SHARKY 775 opnieuw is bekroond door AGFW, de onafhankelijke en neutrale vereniging voor energie-efficiëntie op het gebied van verwarming, koeling en warmtekrachtkoppeling.

AGFW is een vereniging van meer dan 500 bedrijven voor districtsverwarming en -koeling en industriële bedrijven uit de sector in Duitsland en Europa. Het doel van de vereniging is de sector te promoten op nationaal en internationaal niveau als regelgever en dienstverlener. Zij is tevens mede-uitgever van het vakblad “EuroHeat&Power”.

De SHARKY 775 onderging het warmtemeter-testprogramma van AGFW, waarvan de resultaten informatie geven over de meetnauwkeurigheid, meetstabiliteit en onderhoudbaarheid van standaard of nieuwe debietsensoren. De maten qp 6,0, 10,0 en 15,0 m³/h werden getest. De SHARKY 775 met zijn nauwkeurige ultrasone technologie behaalde herhaaldelijk 5 van de 5 sterren voor meetnauwkeurigheid en meetstabiliteit. Nieuw is het kwaliteitszegel van de AGFW dat nu op de SHARKY 775 mag worden aangebracht.

Profiteer ook van de meetkwaliteit van onze SHARKY en neem contact op met uw vertegenwoordiger.

  • Met de implementatie van de Europese Richtlijn Meetinstrumenten (RK 2014/32/EU, kortweg: MID) gaat AGFW ervan uit dat de verwarmingsmetertest van AGFW nog belangrijker wordt als kwaliteitborgingsinstrument. Aangezien de MID geen standaard langetermijntesten voor warmtemeters vereist, zal in de toekomst alleen de warmtemetertest van AGFW vergelijkbare gegevens opleveren.