Samen met het Deense nutsbedrijf Brønderslev Forsyning A/S naar een efficiënte districtsverwarmingsvoorziening

De holding Brønderslev Forsyning A/S is volledig in handen van de Deense stad Brønderslev en is volledig verantwoordelijk voor de watervoorziening, districtsverwarming en afvalwaterzuivering.

Diehl Metering
Samen met het Deense nutsbedrijf Brønderslev Forsyning A/S naar een efficiënte districtsverwarmingsvoorziening Samen met het Deense nutsbedrijf Brønderslev Forsyning A/S naar een efficiënte districtsverwarmingsvoorziening

De holding Brønderslev Forsyning A/S is volledig in handen van de Deense stad Brønderslev en is volledig verantwoordelijk voor de watervoorziening, districtsverwarming en afvalwaterzuivering. Het Deense nutsbedrijf toont veel belangstelling voor innovatieve oplossingen en ontving daarom de Districtsverwarmingsprijs 2018 van de Deense organisatie voor districtsverwarming voor zijn gedecentraliseerde warmtekrachtkoppelingscentrale.

Samen met Brønderslev Forsyning A/S hebben wij een uitgebreide Fixed Network-oplossing geïmplementeerd voor het automatisch uitlezen van meer dan 4.600 SHARKY 775 ultrasone energiemeters.

De intelligente analyses van ons IZAR PLUS-portaal maakt energie-efficiënte warmteopwekking en -distributie mogelijk voor de stad Brønderslev. Dankzij onze slimme oplossing kunnen we extra diensten aan de consument aanbieden, zoals een lekalarm of advies over ongunstig stookgedrag.

Lees onze nieuwste case study om meer te weten te komen over hoe het Deense nutsbedrijf € 60.000 per jaar heeft weten te besparen door de gemiddelde retourtemperatuur te verlagen van 40°C naar 37°C.

Meer details over dit innovatieve project vindt u in de bijbehorende brochure Case Study Brønderslev Forsyning A/S: disctrictsverwarming van de toekomst.