Polen: waterleidingbedrijf Lodz heeft Diehl Metering gekozen om zijn slimme uitleessysteem te upgraden

Diehl Metering
News
Polen: waterleidingbedrijf Lodz heeft Diehl Metering gekozen om zijn slimme uitleessysteem te upgraden Polen: waterleidingbedrijf Lodz heeft Diehl Metering gekozen om zijn slimme uitleessysteem te upgraden

In 2013 begon Diehl Metering met het uitvoeren van tests van unidirectionele watersystemen met Zakład Wodociagow i Kanalizacji Sp. z.o.o., een waterleidingbedrijf met een netwerk van 2118 km en ongeveer 45.000 meters in Lodz, in het centrum van Polen.

Het waterleidingbedrijf gebruikte meters met multi-stream-technologie en kreeg regelmatig te maken met overstromingen van meterputten in moeilijke omgevingen. Door over te schakelen op volumetrische meters, kon Zakład Wodociagow i Kanalizacji het waterverlies verminderen van 11,5% in 2013 tot 5,5% in 2019. Deze overtuigende resultaten en de duidelijke voordelen van uitlezing op afstand, de optimale snelheie van meteruitlezing en de betrouwbaarheid van het systeem, leidden tot de beslissing om uiteindelijk over te stappen op een eenrichtingssysteem.

Uiteindelijk koos het water- en afvalwaterbedrijf in de in 2019 aangekondigde aanbestedingsprocedure voor Diehl Metering vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en veiligheid van zijn oplossing. Momenteel omvat het contract de installatie van Altair V4 en Aquila V4 afstandswatermeters met IZAR BE Pulse (meterputten) en de IZAR RC 868i W R4 radiomodule. Voor het waterbedrijf van Lodz betekent dit een grotere meetnauwkeurigheid, minder verliezen en betrouwbare metingen op afstand, ongeacht de omstandigheden.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.