Nieuwe film over submeting nu beschikbaar

In ons meest recente film laten we zien hoe u met onze slimme oplossingen de verschillende uitdagingen op het gebied van submeting effectief kunt overwinnen.

Diehl Metering
Nieuwe film over submeting nu beschikbaar Nieuwe film over submeting nu beschikbaar

In ons meest recente film laten we zien hoe u met onze slimme oplossingen de verschillende uitdagingen op het gebied van submeting effectief kunt overwinnen.

Omdat bewoners van woningen met meerdere huishoudens verschillende hoeveelheden water en verwarming verbruiken, is het eerlijker om het werkelijke verbruik te factureren - en niet te factureren op basis van schattingen of vierkante meters.
Dit en veranderende wettelijke kaders (denk aan de Europese Energie-Efficiëntie Richtlijn (EED) vereisen nauwkeurige meetapparatuur voor water en warmte en oplossingen voor automatisch uitlezen op het gebied van sub-metering.

Met onze digitale walk-by-oplossing, kunt u gemakkelijk verbruiksgegevens verzamelen terwijl u langs appartementen loopt, zonder dat u naar binnen hoeft. Dankzij dit systeem behoren tijdrovende afspraken en foutieve metingen tot het verleden.

Met de Diehl Metering Fixed Network-systeemoplossing kunt u nog een stap verder gaan. Door het volledig automatisch verzamelen van verbruiksgegevens is uitlezen ter plaatse niet meer nodig en ontvangt u alle gegevens zoals verbruik of alarmen op dag- of uurbasis of op een bepaalde vervaldatum. Hierdoor kunnen lekken snel worden opgespoord voordat ernstige schade in en aan het gebouw kan ontstaan.

Bij beide soorten uitlezing worden meter- en sensorgegevens verzonden naar IZAR-software, waardoor u een duidelijke visualisatie krijgt. Alles kan via een directe interface eenvoudig worden doorgestuurd naar andere systemen, zoals uw facturatiesysteem.

Bekijk de film voor meer informatie en om te ontdekken hoe onze innovatieve eindconsumentenapp IZAR@HOME kan helpen bewust consumentengedrag te stimuleren.