Diehl Metering Denemarken Klantendag 2019

Diehl Metering organiseerde op 18-09-2019 de derde klantendag in Roskilde. Dit jaar werd het platform gebruikt om klanten 's ochtends nieuwe meetoplossingen en -ervaringen te laten zien. Onze nieuwe producten IZAR RDC VEHICLE & BATTERY en IZAR RDC PREMIUM 2 werden "Live on stage" getoond.

Diehl Metering
Diehl Metering Denemarken Klantendag 2019 Diehl Metering Denemarken Klantendag 2019
Openingstoespraak door de Regional Director Scandinavia Christian Unterländer.
Diehl Metering Denemarken Klantendag 2019 Diehl Metering Denemarken Klantendag 2019
Tal van klanten namen deel aan het evenement.

Diehl Metering organiseerde op 18-09-2019 de derde klantendag in Roskilde. Dit jaar werd het platform gebruikt om klanten 's ochtends nieuwe meetoplossingen en -ervaringen te laten zien. Onze nieuwe producten IZAR RDC VEHICLE & BATTERY en IZAR RDC PREMIUM 2 werden "Live on stage" getoond. De nieuwe communicatiemogelijkheden met LoRa en NB-IoT voor de SHARKY 775 en de HYDRUS werden zeer positief onthaald door de klanten. De ochtend werd afgesloten met de presentatie van een klant. In deze presentatie liet hij de klanten zien hoe de uitrol van een Diehl Metering oplossing eruit ziet en wat de voordelen zijn.

's Middags werden de klanten verdeeld in water- en warmteworkshopgroepen. Eerst werden de teams geïnformeerd over onze nieuwe producten HYDRUS 2.0 en SHARKY 775 Facelift. Daarna was het de bedoeling om erachter te komen welke uitdagingen en eisen onze klanten vandaag aan ons stellen. De 60 klanten en partners waren zeer tevreden over het nieuwe "Deense format", dat dit jaar in het teken stond van de Deense taal en lokale Deense onderwerpen.