Diehl Metering Customer Day: tweede editie van onze eigen in-house beurs in Denemarken

Na het grote succes in 2018 organiseerde Diehl Metering op 10 april 2019 de tweede editie van haar Customer Day in Vejle, Denemarken.

Diehl Metering
Diehl Metering Customer Day: tweede editie van onze eigen in-house beurs in Denemarken Diehl Metering Customer Day: tweede editie van onze eigen in-house beurs in Denemarken

Na het grote succes in 2018 organiseerde Diehl Metering op 10 april 2019 de tweede editie van haar Customer Day in Vejle, Denemarken.

Het hoofdevenement werd volledig in het Deens gehouden om de communicatie en uitwisseling met onze klanten te intensiveren. Als een klein extra hoogtepunt opende de regiodirecteur Scandinavië Christian Unterländer het evenement met een toespraak, ook in het Deens. Dit werd zeer gewaardeerd door de 60 gasten en beloond met een groot applaus.

Dit jaar hebben we het platform gebruikt om 's ochtends nieuwe oplossingen en ervaringen te presenteren. 's Middags werden de gasten verdeeld in twee workshopgroepen (Vand = Water; Varme = Heat). Het doel was om de belangrijkste uitdagingen en eisen van de klant ten aanzien van Diehl Metering te identificeren. De 60 deelnemers waren zeer tevreden over het Deense format dat dit jaar in het teken stond van de Deense taal en Deense onderwerpen.

Het hele evenement kan worden samengevat als wederom een groot succes in Denemarken. Wij zullen de klantendag niet alleen in Denemarken herhalen, maar op soortgelijke wijze ook in Zweden organiseren.