CSCampus gaat van start - doe mee!

Diehl Metering
CSCampus gaat van start - doe mee! CSCampus gaat van start - doe mee!

Eindelijk is het dan zover: onze eerste twee trainingen zijn klaar voor gebruik en we kijken ernaar uit om u naar keuze een "Internet of Things" of “Lekken incl. gegevensbescherming" training aan te bieden van 26-27/03/19 of van 03-04/04/19.

Met zijn innovatieve trainingsprogramma's richt onze pas opgerichte Customer Solutions Campus (CSCampus) zich rechtstreeks op managers en besluitvormers bij nutsbedrijven en gemeentelijke nutsbedrijven. Deze trainingen zijn alleen beschikbaar voor de Duitse markt. Onze trainers brengen in een prettige sfeer diepgaande expertise over onderwerpen op het gebied van digitalisering en specifieke gebruikssituaties (Use Cases) die relevant zijn voor metering.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan CSCampus!

Organisatorische zaken:

 • trainingen:internet of Things of Lekken incl. gegevensbescherming
 • Duur: 1,5-daagse training (van 11.30 uur op de eerste dag tot 14.00 uur op de tweede dag)
 • Data: 26-27 maart 2019 of 3-4 april 2019
 • Taal: Duits
 • Plaats: Hotel Sonne, 91564 Neuendettelsau, Duitsland
 • Doelgroep: Managers en besluitvormers
 • Leerdoel: Overzicht van uw onderwerpen en individuele hulp
 • Prijs: € 899 per persoon
 • Inbegrepen: Trainingsdocumenten, één overnachting, avondprogramma, twee lunches en één diner, catering tijdens de sessies, entertainment in de avond na de eerste dag en een certificaat voor elke deelnemer
 • Avondprogramma: verzorgd door een externe lekkagedeskundige
 • Aanmelden en vragen: metering-cscampus@diehl.com of telefonisch via +49 981 1806-140

Tijdens onze "Internet of Things"-training willen wij u op een interactieve en toegankelijke manier kennis laten maken met de belangrijkste IoT-technologieën voor de metering business: Narrowband IoT (NB-IoT), LoRaWAN, L-Mode en andere op verzoek. Een klein hoogtepunt is een live demo met een bereiktest van IoT-technologieën op de tweede dag van de training.

Tijdens onze “Lekken incl. gegevensbescherming” training nemen wij met u de verschillende oorzaken van waterverlies met u door en demonstreren wij verschillende opsporingsmethoden. Een ander hoogtepunt is een overzicht van het onderwerp gegevensbescherming bij het meten, waarbij we dieper ingaan op uw vragen met de steun van een externe jurist gespecialiseerd in gegevensbescherming.

Beide trainingen worden afgesloten met een samenvatting en aansluitende discussie. Na afloop ontvangt u een certificaat van succesvolle deelname aan de training.

Gedetailleerde beschrijvingen van onze trainingen en de bijbehorende agenda vindt u in onze flyer, die (alleen in het Duits) beschikbaar is om te downloaden.

Mis deze kans niet en krijg toegang tot de schat aan knowhow, gefundeerde kennis en ervaring om uw bedrijf uit te rusten voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Wij verheugen ons op uw komst!

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.