Arab Organization for Industrialization (AOI) ondertekent MoU met Diehl Metering

Diehl Metering
Arab Organization for Industrialization (AOI) ondertekent MoU met Diehl Metering Arab Organization for Industrialization (AOI) ondertekent MoU met Diehl Metering
Arab Organization for Industrialization (AOI) ondertekent MoU met Diehl Metering Arab Organization for Industrialization (AOI) ondertekent MoU met Diehl Metering

In overeenstemming met de visie van president van Egypte Abdel Fattah Al-Sisi om de lokale Egyptische industrie te laten evolueren, heeft de Arab Organization for Industrialization op 25 juli 2019 een intentieverklaring (MoU) ondertekend met Diehl Metering.

De overeenkomst omvat plannen voor Diehl Metering om te voldoen aan de behoeften van de lokale markt voor slimme meters. Dit initiatief kwam tot stand nadat de AOI de leden van de Diehl Metering Division Board, Jean-Francois Marguet, CSO van Diehl Metering en Dr. Christof Bosbach, CEO van Diehl Metering, in Egypte had uitgenodigd voor besprekingen.

“De intentieverklaring (MoU) zal helpen bij de uitvoering van het mandaat van president Abdel Fattah Al-Sisi voor de overdracht, hervestiging van technologie en de verdieping van de lokale productie van slimme meters in samenwerking met internationale expertise. Maar ook om het aandeel van de binnenlandse component in de nationale industrieën te vergroten, om alomvattende ontwikkelingsprojecten te bevorderen”, zei Abdel Moneim Al-Taras, voorzitter van de Arabische Organisatie voor Industrialisatie, in een verklaring.

Beide bedrijven kwamen overeen te zoeken naar manieren om de samenwerking tussen Diehl en de Egyptische regering te intensiveren.

Over de AOI:

De Arabische Organisatie voor Industrialisatie werd in 1975 opgericht voor het creëren van op technologie gebaseerde industrieën in de Arabische wereld. Het Hoger Comité van de AOI wordt voorgezeten door de president van Egypte. AOI-operaties omvatten zowel militaire als civiele activiteiten en voldoen aan de eisen van de strijdkrachten van Egypte, Arabische staten en bevriende landen. De AOI ondersteunt ook maatschappelijke ontwikkelingsplannen, met de nadruk op infrastructuur, ecologische bescherming en spoorwegprojecten.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.