HYDRUS-målere valgt til at lægge grundlaget for AMI-netværket i de Nordiske Emirater

Federal Electricity & Water Authority (FEWA), der leverer elektricitet og drikkevand til de nordiske Emirater, har valgt Diehl Metering's HYDRUS ultralydsmålere til at opgradere sit netværk.

Diehl Metering
Nyheder
HYDRUS-målere valgt til at lægge grundlaget for AMI-netværket i de Nordiske Emirater HYDRUS-målere valgt til at lægge grundlaget for AMI-netværket i de Nordiske Emirater

Federal Electricity & Water Authority (FEWA), der leverer elektricitet og drikkevand til de nordiske Emirater, har valgt Diehl Metering's HYDRUS ultralydsmålere til at opgradere sit netværk. Denne nye kontrakt styrker vores tilstedeværelse i UAE, hvor Diehl Metering har et team med base i Dubai.

FEWA blev grundlagt i 1999 og betjener befolkningen i de fire nordiske Emirater: Ajman, Ras Al Khaimah, Fujairah og Umm Al Quwain. I de senere år er de begyndt på en transformationsproces for at erstatte eksisterende målere i sit vandnet med smarte statiske ultralydsmålere. I betragtning af UAE's hårde klimatiske og miljømæssige forhold skal målerne være robuste og holdbare.

Diehl Meterings forhold til FEWA begyndte i 2018, da vores regionale kontor tog den strategiske beslutning om at samarbejde med Mac Al Gurg, en lokal leverandør af sanitets-, VVS- og dræningsløsninger samt byggematerialer og gasarmaturer. Ved at positionere os selv som en distributør, der arbejder sammen med Mac Al Gurg, sikrede vi vores første projekt med levering af 36.000 HYDRUS-målere i 2018. Målerne levede op til det høje, pålidelige og nøjagtige niveau, som FEWA ledte efter.

Tidligere på året udstedte FEWA et udbud til et større 5-årigt projekt. Efter en vellykket teknisk og kommerciel gennemgang, blev Mac Al Gurg tildelt kontrakten. Som en del af vores fortsatte partnerskab vil vi dermed levere omkring 127.500 HYDRUS-målere og støtte FEWA i deres forberedelse på at implementere et stort AMI-netværk (Advanced Metering Infrastructure) til kabelforbundne og trådløse løsninger på tværs af alle fire Emirater.