HYDRUS 2.0 BULK: vores første store ultralydsmåler

I 2008 førte Diehl Meterings HYDRUS an som den første ultralydsvandmåler på markedet. I dag er HYDRUS 2.0 BULK vores første bulkmåler, der integrerer ultralydsmålingsteknologi, der kombinerer levetidspræcision med banebrydende tilslutning.

HYDRUS 2.0 BULK: vores første store ultralydsmåler HYDRUS 2.0 BULK: vores første store ultralydsmåler
Diehl Metering
Nyheder

I 2008 førte Diehl Meterings HYDRUS an som den første ultralydsvandmåler på markedet. I dag er HYDRUS 2.0 BULK vores første bulkmåler, der integrerer ultralydsmålingsteknologi, der kombinerer levetidspræcision med banebrydende tilslutning. For vandforsyninger giver det fordelene af pålidelig fakturering, reducerede omkostninger og ro i sindet.

Udstyret med fire transducere og to måleveje leverer HYDRUS 2.0 BULK de højeste standarder for metrologisk præcision. Det kan måle ekstremt lave og høje flow hastigheder i vandnetværket og har et godkendt dynamisk område på op til R1000. Desuden betyder dens statiske fri-flow design og IP68 klassifikation, at måleren er modstandsdygtig over for sand, støv og oversvømmelser. Kombineret med en batterilevetid på op til 16 år, sikrer dette varig præcision og pålidelighed.

Den anden flagskibsfunktion i HYDRUS 2.0 BULK er dens integrerede tilslutningsmuligheder, der understøtter en bred vifte af teknologier (M-Bus, L-Bus, Pulse osv.). Som en del af en AMI-løsning, transmitterer den flere typer data sammen med smarte husholdningsmålere, for at tilbyde information i realtid om strømningshastigheder, enhedens status og vandtab. Forsyninger kan derefter bruge disse data til at opbygge en omfattende oversigt over deres distributionsnetværk - hvilket giver dem mulighed for at optimere omkostninger, spare ressourcer og reducere ikke-indtægtsbar vand.

Læs pressemeddelelsen

Se filmen