Hvorfor et velplanlagt IoT-netværk er et springbræt til fremtidig succes

I nutidens stadig mere forbundne verden, er digitalisering blevet en vigtig succesfaktor i stort set alle sektorer. For byer, forsyningsselskaber og virksomheder, der leder efter en konkurrencefordel, kan et velplanlagt IoT-netværk gøre hele forskellen-både nu og i fremtiden.

Diehl Metering
Nyheder

I nutidens stadig mere forbundne verden, er digitalisering blevet en vigtig succesfaktor i stort set alle sektorer. For byer, forsyningsselskaber og virksomheder, der leder efter en konkurrencefordel, kan et velplanlagt IoT-netværk gøre hele forskellen-både nu og i fremtiden.

IoT ændrer virksomheder, byer og industrier overalt. Ved at gøre det muligt for flere fjernenheder at kommunikere og udveksle data, kan det udnytte sammenkoblet teknologi fuldt ud. Gennem sin rigdom af samlede data kan IoT afdække frisk indsigt for at skabe nye forretningsmuligheder. Det kan forudsige tendenser, så du kan reagere hurtigere overfor forbrugere og borgere Og det kan forbedre overvågning og vedligeholdelse betydeligt, for at give reelle gevinster i netværkets ydeevne.

Hver IoT -løsning er bygget til et specifikt formål - og planlægning af dit eget IoT -netværk kræver en række valgmuligheder. Hvilken teknologi gør det muligt for dig, at få præcis de oplysninger du har brug for, så ofte som du har brug for det? Hvordan kan du kombinere en robust, højtydende infrastruktur med problemfri forbindelse og den rigtige rækkevidde? Hvilke juridiske og lovgivningsmæssige krav skal du overholde? Og hvilke protokoller og standarder vil sikre, at dit netværk trives længe i fremtiden?


Hvad vil du have ud af dit IoT -netværk?

Planlægningsfasen for et IoT -netværk er afgørende. Beslutninger, der træffes på dette stadium, former dit netværks fremtidige muligheder - og definerer dets potentiale i de kommende år. Derfor er det første spørgsmål, du skal stille: Hvad vil jeg have, at mit netværk skal opnå på sigt?

Forsyningsselskaber vil måske prioritere driftseffektivitet og et mere bæredygtigt netværk. Et IoT-netværk kan også hjælpe med at åbne markedet for smarte byer, og øge deres tiltrækningskraft for forbrugerne gennem værditilvækst-tjenester. Byer kan udnytte deres IoT -netværk til at øge deres omdømme, og forbedre borgernes livskvalitet gennem nye teknologikapaciteter og større bæredygtighed. Og industrielle virksomheder vil måske optimere deres processer, reducere driftsomkostninger eller gribe nye forretningsmuligheder.

Hvordan kan du kombinere strategi og teknologi?

Hvis du er en borgmester, lederen af en industrivirksomhed eller du er ansvarlig for et forsyningsselskab, har du sandsynligvis en god idé om den strategiske tilgang, du ønsker at følge i fremtiden. Men ved du, hvordan et IoT -netværk kan gøre din vision til virkelighed - eller hvordan den potentielt kan udvide og forbedre den vision?

Et IoT -netværk er en skattekiste af fremtidige muligheder, men det skal omhyggeligt konstrueres for at låse op for de specifikke muligheder, der matcher din strategi. Nøglen til at planlægge dit IoT-netværk er, at forene dine langsigtede ambitioner med den rigtige teknologi. Udfordringen for beslutningstagere er, at de ofte mangler teknisk ekspertise til at vælge protokoller og standarder for at gøre deres vision til virkelighed.

Så hvordan kan du være sikker på at investere i et IoT -netværk, der lever op til din vision? Ved at være velinformeret og godt understøttet fra de meget tidlige stadier af dit IoT-netværksprojekt.

Vejen til uafhængig vejledning

Ekspertvejledning er den sikreste måde at reducere dine risici og spare omkostninger gennem effektiv planlægning, men hvilke muligheder har du til rådighed?

De fleste virksomheder, der tilbyder en sådan service, gør det ved hjælp af deres egen proprietære infrastruktur og produkter. Selvom deres ekspertise ikke er i tvivl, hvordan kan du være sikker på, at deres specifikke IoT -protokoller og software er det rigtige match for dig?

Den ideelle rådgiver er uafhængig og objektiv. Og det er netop det, der er lovet af en ny service fra Diehl Metering. Denne smarte målespecialist har netop lanceret en IoT -planlægningstjeneste, der er åben for forsyningsselskaber, byer og virksomheder fra enhver sektor. Tilbuddet er baseret på at identificere og planlægge det bedste IoT -netværk for hver kunde, uafhængigt af Diehl Meterings egne teknologier, produkter og løsninger.

Instruktion og support

Diehl Meterings service begynder med workshops, ledet af ekspertteknikere. Under disse sessioner kan du lære ind og ud af standarder som NB-IoT, Sigfox, LoRaWAN® og mioty®. Du får en større forståelse af nye forretningsmodeller og omkostningseffektiv budgettering. Frem for alt, er sessionerne designet til at give dig nøgleindblik i potentialet, for at skabe nye og mere bæredygtige tjenester.

Når programmet fortsætter, vil du samarbejde med IoT -specialister om at bygge et komplet billede af, hvor du er, hvor du vil hen, og hvordan du kan komme derhen. En af styrkerne ved denne nye service, er dybden af ekspertise fra Diehl Metering. Virksomheden har implementeret hundredvis af vellykkede IoT -projekter og var med til at udvikle mioty®, en banebrydende protokol for massiv IoT.

Reducerede risici og personalisering af netværk

Gennem Diehl Meterings IoT Network Planning Service, kan du oprette en personlig køreplan for dit IoT –netværk, uden nogen forpligtelse til at købe virksomhedens produkter. Programmet handler om at give dig mulighed for at træffe risikofrie beslutninger om teknologi, forenkle budgetplanlægningen og optimere dine samlede investeringsomkostninger.

I sidste ende er den reelle fordel ved tjenesten, at du kan planlægge et fuldt kompatibelt og fremtidssikkert netværk, der er tilpasset dine individuelle ønsker, behov og forventninger. Dette er de afgørende ingredienser for et velplanlagt IoT-netværk, og de er nøglen til at åbne forretningsmuligheder og blive mere reaktive, mere bæredygtige og mere brugerfokuserede i mange år fremover.