Dubai: vores ekspanderende regionale knudepunkt

Diehl Meterings datterselskab i Dubai - grundlagt i 2006, har haft en betydelig vækst i de senere år. I begyndelsen af 2020 flyttede teamet til nye lokaler for at styrke sit fodfæste i regionen, hvor det er ansvarligt for vores forretning i 70 lande.

Diehl Metering
Nyheder
Dubai: vores ekspanderende regionale knudepunkt Dubai: vores ekspanderende regionale knudepunkt

Da Diehl Metering etablerede et kontor i Dubai i 2006 bestod teamet af 2 personer, der håndterede et lille budget. I dag beskæftiger datterselskabet, kendt som Diehl Metering FZE (Free Zone Company) 18 ansatte, og administrerer over 50 millioner euro i omsætning.

Kontorets ekspertise dækker administration, salg, teknisk support og finansiering for de 70 lande, de betjener. Dette inkluderer Mellemøsten, Afrika, Tyrkiet, Indien og Pakistan. De vigtigste kunder er vandværker, Fjernkølings værker, udviklere og entreprenører.

En af kontorets vigtigste egenskaber er mangfoldigheden af nationaliteter. Kontoret er måske kun 18-mand stærkt, men personalet har repræsentanter fra Filippinerne, Indien, Libanon, Egypten, Jordan, Pakistan, Tyskland, Frankrig og Mexico. ”Vi er muligvis den mest multikulturelle region inden for Diehl Metering”, siger Jairo Rojas, næstformand med ansvar for udviklingen af regionen.

Flagskibets succeser

Siden 2006 har kontoret leveret omkring 3 millioner HYDRUS vandmålere og 100.000 SHARKY målere til deres kunder. De har også leveret adskillige avancerede projekter til vandforsyning, fjernkøling og geotermisk energi.

I Dubai arbejdede datterselskabet sammen med Emiraternes førende leverandør af Fjernkølings systemer for at etablere et innovativt M-BUS-fastnetværk, samlet data og automatisere aflæsninger af målere foretaget af flere producenter. I Saudi-Arabien leverede de en af landets største smarte måleinfrastrukturer for at minimere vandspild og imødekomme kundernes høje forventninger.

”Vores succes har altid været ned til vores teams lidenskab og motivation”, forklarer Jairo Rojas. "Det er gennem deres fremragende support og service, at vi overgår kundens forventninger."

Kontorudvidelse

I dag har datterselskabet repræsentanter i Saint-Louis, Frankrig og Ansbach, Tyskland. Og kontoret med base i Dubai fortsætter med at vokse. Efter fremragende resultater i 2019 blev der foretaget flere nye rekrutteringer i løbet af det seneste år. For at imødekomme det voksende team, blev der i begyndelsen af 2020 erhvervet nye lokaler i samme bygning, som det eksisterende kontor.

Det nye kontor ligger på 24. sal i JAFZA View 18, og huser regionens afdelinger for kommunikation, salg og forretningsudvikling. Takket være flytningen er teamet veludrustet til at forbedre salgsstøtte, udvide skadestyring og yderligere støtte øget markedsandele. Det nye kontor lover at sikre masser af ny vækst!