Gennembrydende IoT-teknologi lanceret med Diehl Metering som nøglepartner og medstifter

Find ud af, hvordan MIOTY Alliance har udviklet en revolutionerende ny standard til Massive IoT.

Diehl Metering
Nyheder
gruppe af mennesker på en konference gruppe af mennesker på en konference

Som en af de otte grundlæggere af MIOTY Alliance var Diehl Metering stolt over at bidrage til lanceringen af en næste generations trådløs kommunikationsteknologi på udstillingen "Embedded World" i Nürnberg, Tyskland, den 25.-27. Februar, 2020.

Den softwarebaserede MIOTY-teknologi, der er designet til at blive en verdensomspændende standard for Internet of Things (IoT), tilbyder et alternativ til begrænsningerne af fælles LPWAN-løsninger (Low-Power Wide Area Network). Det er hardware-uafhængigt, skalerbart og sikkert. Det gør det til en attraktiv fremtidssikret mulighed for Smart Cities and Industry 4.0 såvel som for alle, der opererer inden for mobilitet, sikkerhed, ledelse og sundhed.

Takket være MIOTYs patenterede telegramopdelingsteknologi sendes små datapakker med uovertruffen interferensimmunitet og ultra-lavt strømforbrug. Desuden kan data overføres over 15 kilometer og indsamles fra bevægelige enheder ved 120 km / t. Dette gør det til en ideel protokol til Massive IoT.

Den officielle lancering af MIOTY fandt sted den 25. februar, 2020, på grundlæggernes stand ved ”Embedded World”. Diehl Meterings administrerende direktør, Dr. Christof Bosbach var til stede i sin egenskab af medlem af Alliance's Advisory Board..

Takket være sin pålidelige dataoverførsel, lav effekt og kapacitet til at understøtte langdistancenetværk er MIOTY klar til en lys fremtid. Det er bestemt til at blive en vigtig standard for den næste generation af Massive IoT.

For mere information: https://mioty-alliance.com/