Essilor – Fixed Network

Essilor – Fixed Network Essilor – Fixed Network

Et ambitiøst system til administration af vandforbruget for alle virksomhedens globale lokationer

Et ambitiøst system til administration af vandforbruget for alle virksomhedens globale lokationer

ESSILOR er en af verdens førende brilleglasproducenter. Industrigiganten har indgået et samarbejde med Diehl Metering om en intelligent løsning til administration af virksomhedens globale vandforbrug. Som et resultat af samarbejdet har virksomheden allerede inden for det første år halveret den mængde vand, der bruges til fremstilling af et enkelt brilleglas.

Essilor – Fixed Network Essilor – Fixed Network
  • 500 Millioner Producerede brillerglas pr. år

    En produktion af denne størrelse kræver store mængder vand af høj kvalitet.

  • 50% Mindre vand

    Diehl Meterings løsning har gjort det muligt at halvere vandforbruget pr. produceret brilleglas på blot et år. 

  • 20 Produktionsanlæg på 3 kontinenter

    Der blev installeret Diehl Metering-løsninger på alle globale ESSILOR-produktionsanlæg i 2017.

  • Implementering af et komplekst vandstyringskoncept i et omfattende produktionsmiljø

    Implementering af et komplekst vandstyringskoncept i et omfattende produktionsmiljø Implementering af et komplekst vandstyringskoncept i et omfattende produktionsmiljø

    ESSILOR-koncernen er globalt førende inden for brilleglas. Virksomheden har brug for store mængder vand af høj kvalitet til de mange trin, der indgår i produktionen af 500 millioner kvalitetsbrilleglas.

    ESSILOR har brugt mange år på at udvikle et storstilet miljøvenligt administrationskoncept, herunder en administrationsløsning for vand med fem vigtige trin: måling, reduktion, genanvendelse, genvinding og behandling. ESSILOR havde brug for et pålideligt system, som kan give vandbesparelser på alle virksomhedens globale lokationer, for at nå sine ambitiøse mål.

    Det første trin i pilotprojektet, som blev gennemført på virksomhedens franske fabrik, omfattede kortlægning af vandforbruget på alle niveauer (før behandling, procesvand, servicevand osv.).

  • En intelligent fleksibel systemkonfiguration til global brug

    En intelligent fleksibel systemkonfiguration til global brug En intelligent fleksibel systemkonfiguration til global brug

    Diehl Metering anvendte denne indsigt til at designe en komplet vandmålerløsningbaseret på et fast netværk. Frekvenserne tildeles i henhold til et fleksibelt system (f.eks. 868 MHz i Europa og 434 MHz i latinamerikanske lande).

    Løsningen kombinerer forskellige målerteknologier: volumetriske målere, enstrålede målere og ultralydsmålere. Andre typer væske og procesvand analyseres via en IZAR RE Air-temperatursensor. Elmålermodulet anvender også IZAR BE Pulse-radioteknologi.

    Diehl Meterings tekniske teams bistod ESSILOR med at udvikle en grundlæggende standardkonfiguration og installere systemet på den første lokation..

  • Reduceret vandforbrug på alle trin i produktionsprocessen

    Reduceret vandforbrug på alle trin i produktionsprocessen Reduceret vandforbrug på alle trin i produktionsprocessen

    Diehl Meterings løsninger viser vigtige parametre for alle typer forbrug. Ved at analysere disse data kan vi forbedre vores produktionsprocesser betydeligt.

    Philipp Cuny, Essilor

    Vandforbruget overvåges, og eventuelle forskelle i forhold til de normale vandforbrugsværdier pr. produceret brilleglas vises i systemet. Den højeffektive løsning giver præcise målinger og detaljerede analyser med individuelle forbrugsmålinger for hver proces. Den installerede IZAR@NET-dataadministrationssoftware sender opdateringer hver time til brug for målinger og analyser.

    Systemet har gjort det muligt for testlokationen at halvere vandforbruget for hvert produceret brilleglas i løbet af det første år. Takket være Diehl Meterings tekniske support vil ESSILOR selv kunne håndtere fremtidige installationsprojekter over hele verden.

  • IZAR@NET 2

    IZAR@NET 2 IZAR@NET 2

    IZAR@NET 2 er en webbaseret software til håndtering af målerdata designet til servere og pc'er. IZAR@NET 2 indeholder alle de vigtigste funktioner, der kræves til effektiv behandling og enkel administration af måledata via et fastnetværk eller walk-by / drive-by. Den høje grad af tilpasningsmuligheder hjælper også kunderne med at skræddersy systemet efter ønske.