Fontos számomra, hogy az emberek a jövőben is mobilak maradjanak. Ezért vagyok a Diehl mellett.

Andreas Hofmann Termelési területvezető, Diehl Metall Röthenbach

A Diehl Metall egyedi megoldásokat kínál a fémfeldolgozás területén. Az autóipartól a fűtés- és szaniteriparon át a gépgyártásig és az elektronikáig számos iparággal dolgozunk együtt. Kiváló minőségű termékeink széles választéka a hosszú ideje tartó technológiai fejlesztésünk és anyagismeretünk eredménye. Jövőorientált technológiákat képviselünk, és innovációs tevékenységünket a társadalmilag releváns témákhoz igazítjuk. Egyik fő kompetenciánk például a fejlett mobilitási koncepciók cellakapcsolatos rendszereinek fejlesztése.

Andreas Hofmann Andreas Hofmann
Andreas Hofmann Andreas Hofmann

Hozzájárulunk ahhoz, hogy az emberek korszerű módon mozogjanak, hogy egészségesebbek legyenek - amit csinálunk, arra a mindennapi életben szükség van. Ettől jól érzem magam.

A Diehl Metall Schmiedetechnik termelési területvezetője vagyok, és a szinkrongyűrűk feldolgozásáért, ellenőrzéséért és csomagolásáért felelek. Az autóipar egyik fontos beszállítója vagyunk. Itt kezdtem gyakornokként. Ez 1997-ben történt, ami azt jelenti, hogy több, mint 25 éve vagyok a Diehl család tagja. Szeretek itt dolgozni, mert nagyszerű a környezetünk, és az évek során egyre igényesebb munkakörökbe nőhettem bele. Ráadásul amit mi gyártunk, az létfontosságú a társadalom számára. Még akkor is, ha az emberek gyakran nem is tudják, hogy a tőlünk származó alkatrészeket felhasználták a termékeik előállításához: mint például az ólommentes sárgarézötvözetből készült alkatrészeink a vízmérőkben, amelyek nemcsak a víz fenntartható használatát biztosítják, hanem az emberek egészségét is megőrzik. Vagy a technológiáinkat, amelyeket már ma is használnak a modern autók akkumulátortároló rendszereiben. Ezek olyan területek, ahol folyamatos fejlesztésre van szükség - és rengeteg érdekes terület és feladat áll rendelkezésünkre, ahol ezt megtehetjük.

Nyitott pozíciók megjelenítése

Innovációk, de fenntarthatóan kérem.

Szenvedélyünk, hogy termékeinkkel és technológiáinkkal jelentősen hozzájáruljunk a fenntartható jövőhöz. Közel 3000 munkatársunk nagy szenvedéllyel munkálkodik nap mint nap a technológiai fejlődésen. Ebben az összefüggésben a környezettudatos gondolkodás és cselekvés továbbra is alapvető elemei vállalati politikánknak. Mindkettő szilárdan rögzítve van családi tulajdonban lévő vállalatunk értékei között és így a vállalati identitásban is.

 • Standorte
  16 helyszín
 • Mitarbeitende
  2821 alkalmazott
 • Umsatz Diagramm
  863 millió eurós árbevétel 2021-ben
 • Gründung
  1902 -es alapítási év

Diehl Metall: A legfontosabb vállalati kulcstények.

4 stratégiai üzleti szegmens, egy motívum: technológiai fejlődés.

A Diehl Metall vállalati divízió négy stratégiai üzleti szegmensből áll, amelyek mindegyike az innováció és a minőség terén állít mércét. A Diehl Brass Solutions az ötvözetek széles skálájából származó, kiváló minőségű sárgaréz félkész termékeket képviseli, és innovatív ólommentes ötvözetekkel kínál megoldásokat a fenntartható jövő érdekében. A Diehl Metall Schmiedeteile (kovácsolás) olyan kifinomult fémformázó alkatrészeket fejleszt és gyárt, mint a sárgaréz házak az intelligens lakhatás szegmensében, és a nagy teljesítményű sárgaréz és acél szinkrongyűrűknek vagy a pin-lamellás hűtőbordáknak köszönhetően az autóipar sikeres partnere. A Diehl Metal Applications áramhordozó megoldásokat kínál az autóipar és az elektromos ipar számára, és olyan fenntartható mobilitási koncepciókat is támogat, mint az e-bike vagy a drónlogisztika. A Diehl Advanced Mobility évek óta fontos partner a jövőorientált mobilitási megoldások fejlesztésében és gyártásában, az autóiparban. Az akkumulátortárolók nagy teljesítményű cellás érintkezőrendszerei már ma is dinamikus meghajtást biztosítanak a modern járművekben.

Akiknek ugyanazok az értékei, azok jól illenek egymáshoz.

Családi vállalkozásként az értékek nagyon fontosak számunkra. A nyitottság, az őszinteség, a bátorság, a bizalom és a tisztelet a Diehl Metallnál a kommunikáció és a közös munka irányelvei. Mindenkit, aki ezekkel az értékekkel azonosul, szívesen látunk nálunk. És szívesen járunk közös utat azokkal, akik el akarják kötelezni magukat közös céljaink mellett, és velünk együtt akarnak tovább fejlődni. Számunkra természetes, hogy támogatjuk a továbbképzésre vágyó munkatársakat. Kiterjedt belső és külső képesítési ajánlatokkal, fejlesztési programokkal, coachinggal vagy éppen a munkaidő különböző élethelyzetekhez való igazításával.

Igazi csapatjátékosok vagyunk. Ez itt mindenkinek fontos. Ha a csapat nem passzol egymáshoz, nem tudunk együtt jó megoldásokat kidolgozni.

Csatlakozz most!

Ismerd meg kollégáinkat a Diehl toborzó csapatából, és tudj meg mindent, amit a Diehlnél történő munkáról tudni szeretnél. Találd meg a helyed nálunk!

Csoportkép toborzó Csoportkép toborzó

Várjuk, hogy megismerjünk: Diehl Recruiting csapatunk.

A Diehl Metallt egyszerűen az jellemzi, hogy családi gyökerei kíváncsiságban és jövőorientált gondolkodásban is megnyilvánulnak. Ezért van az, hogy izgalmas munkakörnyezetünkben valóban mindenki fejlődhet.

Amy Schwan Amy Schwan, HR Service Partner Diehl Metall Zehdenick