Zwiększanie zadowolenia klientów i poprawa wydajności sieci dzięki zautomatyzowanym odczytom: 10 lat partnerstwa z Izmir Jeotermal

Informacja prasowa

Diehl Metering od ponad dziesięciu lat współpracuje z Izmir Jeotermal, tureckim przedsiębiorstwem użyteczności publicznej, obsługującym jedną z największych na świecie geotermalnych sieci ciepłowniczych. Początkowo nasza współpraca polegała na dostawie liczników wykorzystujących standard komunikacyjny Open Metering System (OMS). Z czasem ewoluowała w kierunku wprowadzenia odczytu chodzonego z zachowaniem pełnej interoperacyjności, która pozwoliła na zautomatyzowanie rozliczeń, zwiększenie zadowolenia klientów i optymalizację sieci.

Przeczytaj pełną informację prasową
Pobierz nasz zestaw prasowy